Genius SW HF 5.1 5005
Moderátor: CageJ
- honzikti
- Nováček

-
Genius SW HF 5.1 5005
Zdravim, jelikoz jsem tu nenasel podobny problem, zakladam nove tema, .. k Vanocum jsem si koupil tyto 5.1 reproduktory.. hned po zapojeni jsem si vsiml nepreslechnutelneho huceni, ktere vyluzuji vsechny repraky vcetne SW..postupne jsem zkousel prepojovat a odpojovat repraky, prepinat 5.1 - 2.0 .. stejne to furt huci. jeste jsem zkousel vyfiltrovat sit, ale to taky nepomohlo.. uz fakt nevim co s tim.. pri poslechu hudby ve velke urovni hlasitosti to slyset neni (u repro to slysim porad), ale to uz je takova hlasitost, ze se to sousedum nelibi...A film je temer nekoukatelny, pokazdy, kdyz prestanou mluvit to je slyset.. rec to sice trochu prehlusi, ale je to fakt vopruz.. myslim si, ze je spatne vyfiltrovany trafo, nebo vyschly kondensatory. ale hrabat se v tom nebudu, dokud je to v zaruce. nemel jste nekdo prosim stejny nebo podobny problem? dik moc za odpovedi, asi mi nezustane zadna jina moznost nez reklamace...

- Fox_25
- Začátečník

-
Re: Genius SW HF 5.1 5005
Máš pravdu, pomůže reklamace. Tyhle repro hučí všechny, jen některé méně a některé více.
- honzikti
- Nováček

-
OK, dik, ja jim to teda poslu, mam jen strach, aby mi nerekli, ze to je normalni, nebo v toleranci a ja bych platil jeste postovny zptaky ke mne.. .Fox_25 píše:Máš pravdu, pomůže reklamace. Tyhle repro hučí všechny, jen některé méně a některé více.
- Mexxy
- Začátečník

-
S tim huceni opravdu zalezi na modelu. Ja je mam a bratranek taky a kdyz nic nehraje tak neni slyset absolutne nic
Akorat kdyz se sehnat nad woofer tak huceni je malinko slyset, ale jinak ne.
- Fox_25
- Začátečník

-
No pokud tohle skvostné repro hučí jen takhle je to dobré, ale když hučí víc člověk ho nezapomene vypnout ze sítě ne? Kurňa myslete trochu ekologicky chlapy. 
- Mexxy
- Začátečník

-
jasne
ja pokazdy, kdyz vypnu pc, tak vypnu zezadu i woofer
je to lepsi a je taky mozny, ze v noci, kdyz je uply ticho, by si to huceni slysel. Ale jak rikam, asi sem mel stesti na dobrej kus, protoze za normalnich okolnosti, kdyz si nedas vylozene ucho na woofer, tak nic neni slyset.