Byl by zájem o takovýto radiátor?
Moderátor: morke
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Byl by zájem o takovýto radiátor?
Zdravím, chci se zeptat jestli by se našli nějací zájemci o tento radiátor...
Cena by se měnila podle počtu vyrobených kusů...
Foto
Rozměry by byly asi 30cm délka, 15cm šířka a 5cm výška...
Odhadovaná cena je 1700,-Kč s DPH, při nákupu jednoho kusu...ale může to být i míň a čím více kusů, tím nižší cena...
Zatím mi jde jen o informace, kdo by měl zájem...
EDIT: Ten radiátor na obrázku je poloviční...
Rozměry by byly asi 30cm délka, 15cm šířka a 5cm výška...
Odhadovaná cena je 1700,-Kč s DPH, při nákupu jednoho kusu...ale může to být i míň a čím více kusů, tím nižší cena...
Zatím mi jde jen o informace, kdo by měl zájem...
EDIT: Ten radiátor na obrázku je poloviční...

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- alesstrycek
- Začátečník

-
- KOFis
- Mírně pokročilý

- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jafido
- Středně pokročilý

Vymenik mi uz posilal qwas, pokud by se zmenilo na vymeniku par veci sel bych do nej.
Nelibi se mi na nem:
1) Trubky jsou strasne blizko u sebe, tohle je delano do klimatizaci tzn pro velke prutoky vzduchu (nezalezi na hluku)
2) Zebra jsou zbytecne blizko u sebe takze je potreba pouzivat ventilatory.
Nelibi se mi na nem:
1) Trubky jsou strasne blizko u sebe, tohle je delano do klimatizaci tzn pro velke prutoky vzduchu (nezalezi na hluku)
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
- qwas
- Nováček

Pár vysvětlujících informací - rozměry cca 150 x 200 x 50, ( už to z hlavy přesně nevím )
výměník je dělaný tak aby se vešel do bigtoweru pod disky. Při jeho návrhu jsem požadoval aktivní proudění vzduchu - proto žebra a trubky jsou tak jak jsou. Průtok vzduch byl počítanej pro výkon 120 mm větráku na min. otáčkách ( zn.thelmaltake ). Je použitelný se 120 i s 96mm větrákem. Jinak dělala mi to jedna Kolínská firma a chtělo by to právě aby jsme tady zplodili nějakej rozměr kterej by se hodil většině. Já bych pak zjistil cenu a vidělo by se.
Dneska bych už možná přidal na tlouštce - z 50 na 60mm - stále by se to tam vešlo a tepelnej výkon by se zvednul.
škoda že jsem ho zatím nemoh vyzkoušet, protože jsem momentálně s prachama na suchu
výměník je dělaný tak aby se vešel do bigtoweru pod disky. Při jeho návrhu jsem požadoval aktivní proudění vzduchu - proto žebra a trubky jsou tak jak jsou. Průtok vzduch byl počítanej pro výkon 120 mm větráku na min. otáčkách ( zn.thelmaltake ). Je použitelný se 120 i s 96mm větrákem. Jinak dělala mi to jedna Kolínská firma a chtělo by to právě aby jsme tady zplodili nějakej rozměr kterej by se hodil většině. Já bych pak zjistil cenu a vidělo by se.
Dneska bych už možná přidal na tlouštce - z 50 na 60mm - stále by se to tam vešlo a tepelnej výkon by se zvednul.
škoda že jsem ho zatím nemoh vyzkoušet, protože jsem momentálně s prachama na suchu
Jafido píše:Vymenik mi uz posilal qwas, pokud by se zmenilo na vymeniku par veci sel bych do nej.
Nelibi se mi na nem:
Zatím P4 2,4GHz, 0,5G RAM, ATI 9600Pro, atd....