Dell Latitude D630 graf/monitor

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Siadak
Nováček
Nováček

Dell Latitude D630 graf/monitor

Příspěvek od Siadak »

Zdravim mam Notebook Dell Latitude D630 a nejde mi monitor/grafika (windows mi nabehne).

Svieti ale nic sa na nom nezobrazi:

Obrázek

ak pripojim externi monitor vyzera to takto:
Obrázek

neviete kde moze byt chyba ?grafika ?
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dell Latitude D630 graf/monitor

Příspěvek od smoula »

Siadak píše:Zdravim mam Notebook Dell Latitude D630 a nejde mi monitor/grafika (windows mi nabehne).

Svieti ale nic sa na nom nezobrazi:

Obrázek

ak pripojim externi monitor vyzera to takto:
Obrázek

neviete kde moze byt chyba ?grafika ?
Odchází grafika,jen je divný že obraz jde na externím monitoru,sice s artefakty ale zobrazuje se.
Grafika asi Nvidia viď?
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

smoula píše:Odchází grafika,jen je...
prosim te, nauc se uz konecne citovat! to, ze zopakujes puvodni post vcetne obrazku (nebo nedulezitych duplicitnich informaci - viz.tvoje citace v threadech o vyberu notebooku) ma jedinej vysledek - zneprehledneni a redudantni informacni duplicitu. ok? :wink:
Siadak píše:Zdravim mam Notebook Dell Latitude D630 a nejde mi monitor/grafika...
dam ruku do ohne, ze mas D630-tku s dedikovanou grafiku Nvidia, tzn.s "prevlecenou" 8400M. takze mi nezbyva nez te zklamat, protoze pricinou je skutecne defektni grafika. to, ze se na externim monitoru obraz zobrazi (byt s defekty) je pri defektni grafice celkem bezne. predpokladam, ze mas booka jeste v zaruce, takze sup s nim na reklamaci. hned az se ti vrati s novou deskou doporucuju nainstalovat a nastavit i8kfangui tak, aby ti teploty na grafice nestouply nad 50°C. sice tim opetovnymu defektu nezabranis (protoze vsechny 8400M bez vyjimky jsou defektni), ale muzes tim podstatne prodlouzit dobu funkcnosti...
Naposledy upravil(a) -- DiL -- dne stř 6. led 2010, 07:16, celkem upraveno 1 x.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Siadak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Siadak »

dakujem chlapci takze je to tak jak som myslel... v zaruke neni takze ho mozem vyhodit s okna orpava by bola pekne draha kedze by musela ist cela nova doska :D
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

rozhodne nevyhazovat! funkcni deska se da na e-bayi koupit za cca 120USD + posta (i s dopravou neco kolem 3.000,-CZK).
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“