16gb flashdisk - samovolne mazani dat

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

16gb flashdisk - samovolne mazani dat

Příspěvek od Orist »

cau,
mam tento 16gb flashdisk. Problem je, kdyz na nej neco nahraju, odpojim jej a znovu pripojim tak mi vetsina dat zmizi - prevazne ty mensi (do desitek MB, nektera vetsi videa mi tam zustala,ale cast z nich zas nesla prehrat).
-format flashky je FAT32, naformatovani pres tento pocitac-vlastnosti flashky-naformatovat .. nepomohlo
-dela to i pri bezpecnem odpojovani
- ted se mi navic zacina sama od sebe po case odhlasovat z pc
- pouzivam OS Win XP - nemuze mi chybte nejaky ovladac ? navic ikdyz soubory ze slozek zmizi,velikost vyuziteho mista ku velikosti souboru ktery tam vidim nesedi

Napada nekoho nejaky reseni jak ji dostat do funkcniho stavu ? zkusit naformatovat na jiny format(jaky?) pomoci nejakeho programku (jakeho?) nebo neco jineho ? diky za pomoc.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: 16gb flashdisk - samovolne mazani dat

Příspěvek od xxsawer »

China Manufacturer Specifications
Řek bych, že tady bude ta chyba :-D
Btw. co to je vůbec za výrobce? Na těch stránkách sem se to nějak nemoh dočíst ;-)

Příště bych se být tebou radši nesnažil být originální a koupil něco kvalitnějšího :)
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

co je to za vyrobce netusim, nikde to neni napsany, kdyby na tom nebyla samolepka 16gb tak tam neni ani vyrazena velikost kapacity, taky jsem si rikal, ze by to mohlo byt tim vyrobcem..
Jinak ta flashka neni uplne moje, ale kamose, kterej mi ji nekdy v lete dal abych na ni kouknul a ja si vcera vzpomel .. :)
johnn
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnn »

a po "nahrani" dat zvolis "bezpecne odpojit", nebo to jen vytahnes ze slotu...?
edited: z hlediska formatovani zkus HP utilitu a full format, zda F32 ci NTFS zalezi na tobe a vyuziti media
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

aby to nebolo toto http://dsl.sk/article.php?article=8520 je tam spominany nejaky astroj tak by som skusil pouzit ten.
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

johnn píše:a po "nahrani" dat zvolis "bezpecne odpojit", nebo to jen vytahnes ze slotu...?
edited: z hlediska formatovani zkus HP utilitu a full format, zda F32 ci NTFS zalezi na tobe a vyuziti media
Normálně bezpecne odpojit nepouzivam, ale tady jsem to vyzkousel a stejne to nepomaha, naformatoval jsem flashku pomoci HP USB Disk Storage Format Tool, ale data stale mizi (tyka se to napr. fotek,velka videa tam zustanou)
nou píše:aby to nebolo toto http://dsl.sk/article.php?article=8520 je tam spominany nejaky astroj tak by som skusil pouzit ten.
.. vyzkousel jsem ten H2testw a normalne se to zaplnilo 16gb dat, akorat u konce se mi to samovolne odpojilo od pc

Asi to holt bude nejaky klump za par korun z Ciny :)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“