Soucasna sestava docela sumi, zvuk postrada hloubku proste zadny pozitek
Jde hlavne o poslech hudby. Filmy ani hry nejsou tak dulezite.
Moderátor: CageJ

Můj kamardá má asi tak stejně velkou místnost, zesilovač vlastní výroby 2x20w - podle nějakého Tesla zesilovače, 2 50-ti litrové bedny s 1x20cm basovým repro, 1x výškovým a 1x oválným na středy. Je to Stereo soustava a je slyšet v pokoji, na chodbě, v přízemí, na ulici...Dřevěné Geiusy 5.1HT jsou proti tomu sra** - slabé slovo! ŠUMÍTKA!!! Celé to stálo cca 5-6000.miho píše:Poradte jakou zvukovku, zesilovac a bedny byste dali do kvalitniho audio systemu k PC. Mistnost je mala (3mx4m) takze nejaky extra vykon neni treba.

Před dvěma lety sem to taky řešil a mam to co je v podpisu a přišlo mě to tenkrat na nějakejch 17K.miho píše:Poradte jakou zvukovku, zesilovac a bedny byste dali do kvalitniho audio systemu k PC. Mistnost je mala (3mx4m) takze nejaky extra vykon neni treba.

Jája píše:Před dvěma lety sem to taky řešil a mam to co je v podpisu a přišlo mě to tenkrat na nějakejch 17K.miho píše:Poradte jakou zvukovku, zesilovac a bedny byste dali do kvalitniho audio systemu k PC. Mistnost je mala (3mx4m) takze nejaky extra vykon neni treba.
Na poslouchání hudby pro menší místnost bych doporučil buď nějaký slabší kvalitní spoupový repro + receiver (rovnou vícekanálový protože zde není cenově skoro žádný rozdíl), nebo regálovky + subwoofer (nějakou sestavičku od Jamo)
Tu zvukarnu bych si nechal a propojil to digitalně do zesaku.
Ovšem zaleží na náročnosti a "vkusu každého soudruha" že