Problem na základní desce přestaly svítit diody

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
deahe
Nováček
Nováček

Problem na základní desce přestaly svítit diody

Příspěvek od deahe »

Dobrý den mám problém se základní deskou,sloty přestaly svitit diody jako by v tom slotu žádný komponent nebyl,začlo to tím že jsem naintaloval asus smart doctor a po instalaci naskočila hlaška //can not find graphic card information// ze začatku jsem si myslel že to je třeba něco z grafickou kartou,ale není,tu jsem vyměnil a je to pořad,to jsem si ale ještě nevšiml těch diod na zakladí desce že nesviti,nejhorši je že to samé dělala i stara deska,ted nová,a dokonce sem ted zjistil i jiny pc co mám záložní,podle mě je něco z biosem dřiv jsem je flešoval normálně bez problému,ale po dvou nových deskach co odešli si to už netroufám dělat,stači když jen nainstaluju nějakou utilitu na bios na flash a pod.. po puštěni té utility pokud se vubec podaří ji nainstalovat pada pc do modre smrti,takových problémů je celá řada a vypisovat to tady by bylo do nekonečna,má někdo podobný problémy z pc ?? jsem ztoho už šílený nevim si rady díky za odpověd

//edit Wilik - upraveno
kasatunka
Nováček
Nováček

Re: Problem na základní desce přestaly svítit diody

Příspěvek od kasatunka »

deahe píše:Dobrý den mám problém se základní deskou,sloty přestaly svitit diody jako by v tom slotu žádný komponent nebyl,začlo to tím že jsem naintaloval asus smart doctor a po instalaci naskočila hlaška //can not find graphic card information// ze začatku jsem si myslel že to je třeba něco z grafickou kartou,ale není,tu jsem vyměnil a je to pořad,to jsem si ale ještě nevšiml těch diod na zakladí desce že nesviti,nejhorši je že to samé dělala i stara deska,ted nová,a dokonce sem ted zjistil i jiny pc co mám záložní,podle mě je něco z biosem dřiv jsem je flešoval normálně bez problému,ale po dvou nových deskach co odešli si to už netroufám dělat,stači když jen nainstaluju nějakou utilitu na bios na flash a pod.. po puštěni té utility pokud se vubec podaří ji nainstalovat pada pc do modre smrti,takových problémů je celá řada a vypisovat to tady by bylo do nekonečna,má někdo podobný problémy z pc ?? jsem ztoho už šílený nevim si rady díky za odpověd
Kdyz date do placu celou konfiguraci pocitace a hlavne model one zakladni desky, tak vam mozna budu schopny. Takto polozeny dotaz je hodne zmateny...
Jinak, kdyz date do googlu hledat "can not find graphic card information," najdete i tento link:
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id= ... uage=en-us

Radi tam odinstalovat Asus smart doktora. Snad to pomuze ...
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“