Photoshop CS4/kvalita textu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Mailen
Začátečník
Začátečník

Photoshop CS4/kvalita textu

Příspěvek od Mailen »

Ahoj mám probém s kvalitou textu ve Photoshopu CS4 (zjistil jsem, že to dělá i ve Fireworks CS4), Jako příklad přikládám obrázek. Je to 200% zobrazení (při 100% není text již čitelný vůbec). Písmo garamond, velikost 8 obr. bodů, text "fotografie". Nevíte jak zajistit lepší kvalitu? Druhý obrázek demonstruje stejné nastavení, akorát se jedná o Ilustrator CS4. To je ta kvalita, kterou bych potřeboval získat z Photoshopu. Díky za rady.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Photoshop CS4/kvalita textu

Příspěvek od xxsawer »

Asi sem nepochopil uplne presne co myslis...Oba obrázky jsou Garamond 8pt, první je ve Photoshopu a druhej v Illustratoru?
Já vidim, ten první krásně čitelnej a druhej nějakej kostrbatej shit...Ty chces ten kostrbatej?
Nevim presne jak to myslis, ale Photoshop je prostě rastrová grafika a illustrator vektorova grafika...
Takže jestli to dáváš třeba do pdf tak je jasný, že z illustratoru se to bude přepočítávat a bude to vypadat pořád hezky ať to zvětšíš jak to zvětšíš, oproti tomu jestli tam dáváš nějakej obrázek z photoshopu tak je to jenom rastr...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

profesionalne programy v nespravnych rukach
Nepoznas rozdiel medzi rastrovanym a vektorovym?
Ako ziskat taky vysledok, ako potrebujes: su len dve moznosti, vysoke rozlisenie alebo ulozenie do EPS so zachovanim vektorov. Vysvetlovat detaily – co a ako, sa mi ale nechce, sorry, zda sa mi to zbytocne.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

xxsawer píše:Asi sem nepochopil....
Ahoj, nene já chci právě docílit abych měl i ve photoshopu tu kvalitu, jako v indesignu a exportovat to do obrázku. Každopádně jsem to již pochopil a i pana "I know everything - wuuduu". Díky Vám oběma. Mějte se.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

i know all about... ale ja som ti odpovedal, dokonca to zvyraznil boldom. Aby sa to v tych ostatnych kecoch nestratilo.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Wuuduu píše:i know all about... ale ja som ti odpovedal, dokonca to zvyraznil boldom. Aby sa to v tych ostatnych kecoch nestratilo.
V pohodě, netrap se tím.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“