sluchátka Creative Aurvana live!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
ReDegge
Začátečník
Začátečník

sluchátka Creative Aurvana live!

Příspěvek od ReDegge »

Zdravím všechny, dnes mi přišly tyto sluchadla, po připojení k telefonu hrajou výborně, ovšem, pokud je zapojím do předního panelu mého kejsu, tak slyším takové šumivé zvuky, které by tam určitě být neměly, když poslouchám muziku, tak to nevnímám ale při hrách, kde chcete slyšet každej detail, mi furt bzučí/sičí ten zvuk. Pokud zapojím do zadní zdířky na pc (motherboard), tak sice nic nešumí ale kvalita je o hodně nižší, což mi přijde divný+ pc to rozpoznává jako reproduktory, když zapojím do předního panelu, rozpozná to jako sluchadla. (Realtek HD Definition audio driver). Zkoušel jsem do předního panelu dát jiné sluchátka ( Genius) a šumění stále stejně. Takže můj odhat je asi takovej, že je něco s předním panelem integrovaným v kejsu. Napadlo mě, že bych si koupil zvukovou kartu abych využil pravý potenciál sluchátek Creative. Jakou zvukovku si mám vybrat ?

Moje sestava: gigabyte M770 - DS3
AMD Athlon 5400+
ATI HD 4870 512Mb
Seasonic 600W
Kingston 2x 2Gb 800Hz
děkuji všem za rady
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: sluchátka Creative Aurvana live!

Příspěvek od wallot »

predni panely jsou obecne naprd jelikoz diky tenounkejm nestinenejm kabelu nachytaj silene sumu. porid si napriklad repro s vystupem na sluchatka a tam je davej jelikoz ti budou zvuk zaroven zesilovat. nejpohodlnejsi je zvukovka s prednim panelem.

integrovny zvukovky vetsinou nemaj moc sily na pohaneni sluchatek ikdyz 32Ohm je prd a nak to hrat bude.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
ReDegge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ReDegge »

no moje repro je Genius SW​-HF 5.1 6000 Dark Wood a ten bohužel nemá výstup na repro :-( o té zvukovce jsem přemýšlel, ale jakou mám koupit ?:-)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

kupovat ted zvukovku tak Auzen + xfi predni panel. ja mam nekolik letstary xfi platinum predevsim kvuli panelu s velkym jackem na sluchatka. ono ten predni panel je prima jelikoz po strceni sluchatek se hezky ztlumej repraky, a ma dalsi vstupy jelikoz ty na zvukovce mam beznadejne plny.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“