Nové grafické karty do NB s DirectX 11
Moderátor: Don
- Sezam
- Nováček
-
Nové grafické karty do NB s DirectX 11
Uvažuji o koupi nového notebooku a zajímalo by mě kdy se začnou u nas prodávat notebooky s novymi grafickými kartami s podporou DX11. Jestli se vyplati čekat nebo si mam koupit ted se starou, nejspíš ATI4650.
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Nové grafické karty do NB s DirectX 11
Jestli nepospichas, tak urcite pockej. Maji byt v prodeji v prubehu unora. Ale co jsem slysel, tak nejprve by mely byt v prodeji verze HD5870 a HD5850, tedy pujde o notebooky s cenou kolem 40tis. Ma je prodavat Acer a Asus.
Na www.devil-tech.de uz muzes koupit s HD5650, ale vykon nic moc.
Na www.devil-tech.de uz muzes koupit s HD5650, ale vykon nic moc.
Asus Rog Strix G18
- Sezam
- Nováček
-
Ja spíš myslim notebooky kolem 20 tisic kdy se obevi a jestli to vubec ma smysl DX11 na NB, když ten vykon neni jako na deskoptech.
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak to opravdu smysl nema, protoze takovy notebook bude s nejakou HD5770 ci HD5750 a na tom si moc DX11 tituly nezahrajes
Jestli chces notebook na hry v teto cene, tak rychle ber MSI GT628 za cenu 22tis dokud jeste jsou...ma grafiku GTS160M, coz je 9800M GTS a nema v teto cene konkurenci
Jestli chces notebook na hry v teto cene, tak rychle ber MSI GT628 za cenu 22tis dokud jeste jsou...ma grafiku GTS160M, coz je 9800M GTS a nema v teto cene konkurenci
Asus Rog Strix G18
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
V provom rade naco ten book chces pouzivat predsa len nieco ako to MSI nema ziadnu uroven , to sa da brat do uvahy iba pokyal to myslis len ako hracku (nevadi vydrz,zivotnost,hlucnost,spotreba, a obetujes vsetko pohodlie pre vykon)
DX11 ma celkom vyznam aj pri slabych kartach...
(Navyse tieto karty su uz na 40nm)
DX11 ma celkom vyznam aj pri slabych kartach...
(Navyse tieto karty su uz na 40nm)
'Cause life is like a game sometimes
- orgasmic
- Začátečník
-
Polo:
Mel jsem predchozi v podstate uplne tu samou verzi GT627. S win7 vubec netopil, vetrak byl v kancelarine uplne zticha. V plne zatezi u narocnych her byl vzhledem ke konkurenci bez vetsiho hluku a neprehrival se. Display kvalitni. Sasi je v teto kategorii a cene standartem.
Neni to zadna hracka pro deti, ale plnohodnotny notebook na hry za super cenu. podobny graficky vykon nabizeji notebooky od 30tis vyse.
Edit: DX11 v low end kartach smysl nema, protoze si nemuzes plynule zahrat nic s lepsimi efekty, protoze notebookova verze to nezvladne...
Mel jsem predchozi v podstate uplne tu samou verzi GT627. S win7 vubec netopil, vetrak byl v kancelarine uplne zticha. V plne zatezi u narocnych her byl vzhledem ke konkurenci bez vetsiho hluku a neprehrival se. Display kvalitni. Sasi je v teto kategorii a cene standartem.
Neni to zadna hracka pro deti, ale plnohodnotny notebook na hry za super cenu. podobny graficky vykon nabizeji notebooky od 30tis vyse.
Edit: DX11 v low end kartach smysl nema, protoze si nemuzes plynule zahrat nic s lepsimi efekty, protoze notebookova verze to nezvladne...
Asus Rog Strix G18