MultiPort v NTB

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MultiPort v NTB

Příspěvek od krizovka »

Mám ntb Compaq Evo N610C a ted jsem se dočetl že v něm je ve víku displeje MultiPort. A prej se do toho dá dát wifi modul.Ale bohužel jsem se o tom nikde nedočetl více informací.Dá se to sehnat nebo už se to nedělá.Abych pravdu řekl tak jsem o tom nikdy neslyšel vůbec nic.
Obrázek
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: MultiPort v NTB

Příspěvek od Mr.Nigga »

Už se to určitě nedělá, je to poměrně archaická záležitost. Měl jsem na Evo N800v ten Wifi modul W200, rychlost byla max myslím 38 Mb/s (ne že by to něčemu vadilo), ale pořád lepší než si něčím zaprásknout PCMCIA nebo USB.

Sehnat se bude dát někde po aukcích nebo v prodejnách s repasovanými notebooky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: MultiPort v NTB

Příspěvek od petr_ »

Kdysi jsem měl ntb kde multiport byl, a protože wifi jsem nesehnal, nabastlil jsem si tam tehdá usb wifi. http://nostromo.sai.msu.ru/notebooks/evo-multiport.jpg
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“