Ahoj,
mám dotaz... takovej puntíčkářskej. Hodně se mi nelíbí značka zástupce na ikonách na ploše (taková ta šipečka). Zkoušel jsem ji i zakázat přes pár programů, co to maj umět (šipečka prostě úplně zmizí a je vidět jen ikona). Sice to chvíli funguje, ale po prvnim rebootu šipečku nahradí cca 2x tak velkej černej obdélník...
Napadlo mě, že když teda v systému nahradím obrázek tý šipky buď prázdným (průhledným) čtverečkem, nebo jiným obrázkem mělo by to bejt ok.
Potřeboval bych vědět, kde ten obrázek ale najdu...
Díky moc!
Ukazatel zástupce na ikoně
Moderátor: Loki5567
- ipetrk
- Nováček
-
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ukazatel zástupce na ikoně
Hoj,
ta sipka se da zakazat upravou v registru nebo pomoci nejakeho tweaku, ale pozor - pod Vistou a 7 to dela bordel. Napriklad v pruzkumnikovi her, atd....
Jediny co na to pod Vista a 7 funguje je FxVisor (Vista Shortcut Overlay Manager)
ta sipka se da zakazat upravou v registru nebo pomoci nejakeho tweaku, ale pozor - pod Vistou a 7 to dela bordel. Napriklad v pruzkumnikovi her, atd....
Jediny co na to pod Vista a 7 funguje je FxVisor (Vista Shortcut Overlay Manager)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- ipetrk
- Nováček
-
No to jsem právě zkoušel. Naposled programem TweakNow PowerPack 2009. Ten to sice v nabídce má a když to zakážu tak šipky zmizej. Ale po rebootu systému (třeba když ho večer vypnu a ráno zas nahodím), tak místo šipek který maj (naprosto plácám) rozměry 10x10 tam mám černej čtvereček o rozměrech 20x20. Takže horší než předtím. A když tu featurovinku vypnu a nechám zobrazovat šipky, tak se to vrátí.
Proto mě zajímá, kde je ten obrázek tý šipky, že bych ho nahradil třeba modrou kuličkou o rozměrech 5x5, nebo tak něco...
Ale díky!
Proto mě zajímá, kde je ten obrázek tý šipky, že bych ho nahradil třeba modrou kuličkou o rozměrech 5x5, nebo tak něco...
Ale díky!
- arxeiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš pls napsat kde to zrušit v registrech? Našel jsem toto, ale chybí mi tam ten prvek Link který by se měl změnitLiveBomb píše:Hoj,
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
Zkusil jsem ji založit ale nepomohlo, programy instalovat nechci z důvodu toho že mám 1GB ramek v netbooku a když zapnu operu která si někdy pápne i 300MB, a to musím zavírat listy, tak každý megabajt je drahý

PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Ferdinand
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si někdo "vylepší vzhled" zástupců na Ploše tím, že "odstraní šipky", ztratí kontrolu nad Hlavním panelem (pro "lamy": to je ten vodorovný pruh na spodku obrazovky) - nemůže pak tam přidávat ŽÁDNOU "oblíbenou aplikaci". Nojo, něco za něco - to platí všude...