Notebook Medion

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Malder Czech
Nováček
Nováček

Notebook Medion

Příspěvek od Malder Czech »

Dobrý den,
Koupil jsem si notebook Medion MD 97000, starší. Doma sem zjistil, že nemá paměti (dva prázdné sloty RAM). Počítačům trochu rozumim, vim že tam byly origoš 512 MB DDR2 667 MHZ. Vim kde je sehnat, ale nevim jaký, tim myslim velikost. Mohl by mi někdo poradit, jak zjistim, který RAM do toho potřebuju?
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Notebook Medion

Příspěvek od smoula »

Malder Czech píše:Dobrý den,
Koupil jsem si notebook Medion MD 97000, starší. Doma sem zjistil, že nemá paměti (dva prázdné sloty RAM). Počítačům trochu rozumim, vim že tam byly origoš 512 MB DDR2 667 MHZ. Vim kde je sehnat, ale nevim jaký, tim myslim velikost. Mohl by mi někdo poradit, jak zjistim, který RAM do toho potřebuju?
Velikost,jak to myslíš? Kapcitu paměťí nebo jejich rozměr?

Všechny DDR2 se prodávají ve stejných rozměrech.
Jediný rozdíly v rozměrech měly SD ramky ale ty už v novým notebooku nenajdeš.
Malder Czech
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malder Czech »

smoula píše:
Malder Czech píše:Dobrý den,
Velikost,jak to myslíš? Kapcitu paměťí nebo jejich rozměr?

Všechny DDR2 se prodávají ve stejných rozměrech.
Jediný rozdíly v rozměrech měly SD ramky ale ty už v novým notebooku nenajdeš.
Pochopil ste to dobře. Pojmel velikost myslim rozměr. Pokud vá dobře chápu, tak DDR2 RAM z mého IBM/Lenovo pujdou do toho Medion? Protože já tam mám taky 512 DDR2.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Zajisté,půjdou.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“