Soutěž o desku MSI Big Bang Trinergy a další ceny
- heroik
- Začátečník

Soutěž o desku MSI Big Bang Trinergy a další ceny
Dobrý den,
Mohu se zeptat, co má tohle znamenat ?!
Přijdu ze školy a kouknu na ExtraHardware. Přečtu, shlédnu a jdu něco zařídit. Než jsem odešel, koukal jsem se na PCT co tam je nového - NIC. Vrátím se v 18:45, kouknu na PCT a co nevidím - Soutěž o desku MSI Big Bang Trinergy a další ceny . Tak mě napadá, jestli tohle je už totální ubohost PCT a zavíst ke konkurenci, že mají něco co oni ne a je to tak zlé že už musí skoro kopírovat články a dokonce odpovědi u otázky co je OC Genie jsou naprosto totožné, nebo je to jen nějakej trapnej nepovedenej vtip? divím se že jsem si tam ještě nezkopírovali tu druhou otázku.
Tak se ptám:
Co má tohle znamenat? Snažíte se nalákat čtenáře k sobě tímhle trapným způsobem? Tohle je už fakt ubohost.
Mohu se zeptat, co má tohle znamenat ?!
Přijdu ze školy a kouknu na ExtraHardware. Přečtu, shlédnu a jdu něco zařídit. Než jsem odešel, koukal jsem se na PCT co tam je nového - NIC. Vrátím se v 18:45, kouknu na PCT a co nevidím - Soutěž o desku MSI Big Bang Trinergy a další ceny . Tak mě napadá, jestli tohle je už totální ubohost PCT a zavíst ke konkurenci, že mají něco co oni ne a je to tak zlé že už musí skoro kopírovat články a dokonce odpovědi u otázky co je OC Genie jsou naprosto totožné, nebo je to jen nějakej trapnej nepovedenej vtip? divím se že jsem si tam ještě nezkopírovali tu druhou otázku.
Tak se ptám:
Co má tohle znamenat? Snažíte se nalákat čtenáře k sobě tímhle trapným způsobem? Tohle je už fakt ubohost.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Soutěž o desku MSI Big Bang Trinergy a další ceny
Nehledej v tom nic špatného. Jedná se o PR akci, kde znění otázek určuje právě MSI.
- heroik
- Začátečník

Já v tom nic špatného nehledám - jen mě to trochu zarazilo. Mimochodem jsem měl vždy raději PCT než EHW. Tohle mě ale bohužel nenapadlo
Pokud je to tedy tak, tak myslím že už není co řešit...Dík za ujasnění 
// 22.1.10 17:07 A omlouvam se redakci, že jsem ji tak krutě napadl a že jsem tak strašně nevychovanej
// 22.1.10 17:07 A omlouvam se redakci, že jsem ji tak krutě napadl a že jsem tak strašně nevychovanej
Naposledy upravil(a) heroik dne sob 23. led 2010, 17:07, celkem upraveno 2 x.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ha, malé dítě se ozvalo. Zadej do googlu soutěžní otázky a uvidíš, že soutěž probíha minimálně na dvou dalších Československých serverech.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- heroik
- Začátečník

Tys mi tu tak chyběl, někdo se zeptá na něco primitivního, po vysvětlení to ještě vezme zpět, pak sem přiletí nějakej -HONY- a napíše tohle (resp. napíše "Ha, malé dítě se ozvalo")...chtěl bych tě vidět za tím kompem, a chtěl bych tě vidět stát vedle mě...označovat za děcka umí každý co?

Co z toho plyne? za kompem je každej hero, a každej má samozřejmě alespoň 18 let - vždyť ho nikdo nevidí že..a samozřejmě všechno zná, všechno ví, všude byl a je prostě lepší než všichni ostatní ... vidím tě jen jako zakomplexovanýho debílka kterej má strach si někoho vzít do huby v RL tak to zkouší na netu co..? njn...takovejch už sem potkal-HoNY- píše:Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak, oba jste si rýply a to by snad stačilo
Jinak -HoNY- je recenzentem nejen počítačových skříní a zdrojů a publikuje hned na několika českých internetových magazínech. To jen tak pro informaci.
Jinak -HoNY- je recenzentem nejen počítačových skříní a zdrojů a publikuje hned na několika českých internetových magazínech. To jen tak pro informaci.
- heroik
- Začátečník

Však ano - to nepopiram. Ale ať si ty hero kecy nechá pro sebe...urážky typu "male dite se ozvalo" me vzdycky dokazou nasrat vic nez kterekoliv jine..
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Odpověděl jsem stejně ubohým způsobem, jaký byl hoden slovní zásoby tazatele - na hrubý pytel, hrubá záplata.
Heroik: Pro tvoji informaci: necítím potřebu se na někoho vyvyšovat, na druhou stranu nevidím důvod se někomu nevychovanému omlouvat. Nazývat redakci a její soutěž za ubohou je ubohost (ať už je jakákoliv) a dále se odmítám bavit na této úrovni. Pokud Tě soutěž nezajímá, tak prosím pěkně nereaguj. Dotaz si měl směřovat šéfredaktorovi nebo některému z redaktorů pomocí soukromé zprávy a ne tu infantilně spamovat fórum. Na druhou stranu ano, máš pravdu nepřísluší mi Tě právo soudit, jistě Tě velmi dobře znají všichni v tvém okolí. Hulváty si každý dobře pamatuje. Toť z mé strany vše.
Krteq: To nebylo až příliš přesné vyjádření. Poslední rok si občas něco otestuji jen tak pro radost - skříně jsem napsal jen proto, že byly potřeba. Kdyby to bylo komerčně možné, píši jen o zdrojích.
Heroik: Pro tvoji informaci: necítím potřebu se na někoho vyvyšovat, na druhou stranu nevidím důvod se někomu nevychovanému omlouvat. Nazývat redakci a její soutěž za ubohou je ubohost (ať už je jakákoliv) a dále se odmítám bavit na této úrovni. Pokud Tě soutěž nezajímá, tak prosím pěkně nereaguj. Dotaz si měl směřovat šéfredaktorovi nebo některému z redaktorů pomocí soukromé zprávy a ne tu infantilně spamovat fórum. Na druhou stranu ano, máš pravdu nepřísluší mi Tě právo soudit, jistě Tě velmi dobře znají všichni v tvém okolí. Hulváty si každý dobře pamatuje. Toť z mé strany vše.
Krteq: To nebylo až příliš přesné vyjádření. Poslední rok si občas něco otestuji jen tak pro radost - skříně jsem napsal jen proto, že byly potřeba. Kdyby to bylo komerčně možné, píši jen o zdrojích.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Wilik
- Administrátor

No,tak myslim, ze to Krteq napsal jasne - stacilo!
Je zbytecne hledat v redakci cokoli "uboheho" jen proto, ze nejaka firma prostrednictvim nekolika periodik porada soutez. Je skoda, ze to tazatele nenapadlo samotneho a je smutne, ze to formuloval zbytecnym obvinenim misto obecneho dotazu "proc?".
Je zbytecne hledat v redakci cokoli "uboheho" jen proto, ze nejaka firma prostrednictvim nekolika periodik porada soutez. Je skoda, ze to tazatele nenapadlo samotneho a je smutne, ze to formuloval zbytecnym obvinenim misto obecneho dotazu "proc?".
K tomuto poznamenam jedine - ano, nevidis duvod se nekomu nevychovanemu omlouvat, kdyz bez problemu klesnes na jeho uroven a jednas stejne nevychovane... doufam, ze te hreje jak jste si v tom nevychovani fifty fifty...-HoNY- píše:...nevidím důvod se někomu nevychovanému omlouvat.
- heroik
- Začátečník

Dobře, beru zpět, dotaz byl zodpovězen, lock.
a btw:
omlouvam se redakci, že jsem ji tak krutě napadl ("zbytečně obvinil" jen diky neznalosti tematu) a že jsem tak strašně nevychovanej a přiznávám svou chybu. (o uživateli -HoNY- si však stale myslim sve, tomu se neomlouvam)
a btw:
omlouvam se redakci, že jsem ji tak krutě napadl ("zbytečně obvinil" jen diky neznalosti tematu) a že jsem tak strašně nevychovanej a přiznávám svou chybu. (o uživateli -HoNY- si však stale myslim sve, tomu se neomlouvam)