AOC 9A+
Moderátor: maXXmilian
- Archandel
- Začátečník
AOC 9A+
Chci si koupit tenhle monitor, a rad bych slysel na co si mam davat pozor. Slysel sem ze sou dost vadny, ale ze se daj vybrat kusy ktere sou kvalitativne na urovni. No pri koupe si budu asi tezko moct porovnavat, pochybuju ze mi ho vubec zapnou ( nasi obchodnici sou kreteni, nejspis to vobjednaj se skladu a ja to vybalim az doma ), ale kdyz uz dojdu domu, bych chtel vedet co mam udelat abych zjistil jestli to neni schmejd ( jesli bude, pujdu ho hned vymenit ). Sehnal sem si Nokia test, a rad bych vedel co je to napr.moiré atd., abych vedel urcit jestli je to v poradku nebo na prd. Dopredu dik za odpovedi. ( a prosim nechci rady typu nasetri vic penez a kup neco lepsiho )
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Archandel
- Začátečník
- Archandel
- Začátečník
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vynikající monitor, nenech se zblbnout a klidně ho vem, mohu doporučit - osobní zkušenost ....Archandel píše:proc ne AOC? parametri to ma vic nez slusny, ma Diamondtron 1280x1024 100Hz co mi vyhovuje, tak v cem je problem? Nevim proc vyhazovat vic penez za stejne parametri u jine znacky. A na iiyama hm903dt nemam penize.
- Jája
- Čestný člen
Já mám obecně takovou zkušenost že čím levnější nebo chceteli míň značkový monitor tím menší má výdrž.
Můžete padnout na dobrej kus levnýho monitoru popřípadě si ho sám vybrat, ale nikdy nemůžete vědět jak bude vypadat po dvou letech nebo i delší době.
Na obrazovce samozřejmě záleží hodně, ale když se použijí levné součástky okolo tak to právě dřív odchází - záčíná víc cestovat obraz, pumpování a celková menší stabilita obrazu.
Taky bych tak trochu počítal že ta obrazovka v AOC nebude stejné kvalitativní třídy jako je třeba v Eizo ikdyž je to taky Diamondtron.
Můžete padnout na dobrej kus levnýho monitoru popřípadě si ho sám vybrat, ale nikdy nemůžete vědět jak bude vypadat po dvou letech nebo i delší době.
Na obrazovce samozřejmě záleží hodně, ale když se použijí levné součástky okolo tak to právě dřív odchází - záčíná víc cestovat obraz, pumpování a celková menší stabilita obrazu.
Taky bych tak trochu počítal že ta obrazovka v AOC nebude stejné kvalitativní třídy jako je třeba v Eizo ikdyž je to taky Diamondtron.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Vilibald III.
- Nováček
...ale je levnej
Když jsem seděl ve stánku firmy AOC a přesedal od jednoho monitoru k druhýmu, nenašel jsem slušnej obraz. Každý měl nějakou vadu. Pracovník firmy na mou námitku o špatné kvalitě zobrazení odpověděl: "...ale jsou levný."
Pokud ti záleží na okamžité ceně, kup si co chceš. Je to jedno. Platí co napsal kolega. Levné součástky = brzké problémy (platí i pro oči).
Můj názor: Lepší dražší sedmnáctka než levná devatenáctka. Rozhodující jsou i záruční podmínky a servis.
Pokud ti záleží na okamžité ceně, kup si co chceš. Je to jedno. Platí co napsal kolega. Levné součástky = brzké problémy (platí i pro oči).
Můj názor: Lepší dražší sedmnáctka než levná devatenáctka. Rozhodující jsou i záruční podmínky a servis.
ASUS P4P800 SE, P4 2,8GHz/800MHz/HT, ATI 9500PRO, DDR 1024MB, HD 160/7200/8 Seagate, Hyundai F910,
- Archandel
- Začátečník
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
V tyhle cene bych doporucoval Samsung Syncmastera -17" 757DFX (.20mmH,96kHz,1920*1440/64Hz, plochý) nebo Syncmastera 17" 765MB (.20mmH,85kHz,1600*1200/68Hz, Magic Bright) -- oba dva jsou to špičkovy monitory za solidní cenu (osobní zkusenost s mnoha prodanymi kusy)Archandel píše:nejsem proti, jestli dokazes najit a doporucit nejaku 17"ku v te cenove kategorii kolem 8000Kc s dph, tak bych ti byl vdecny. Az tak tvrde nepozaduji 19".
Naposledy upravil(a) Sentenced dne úte 9. zář 2003, 15:35, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
DynaflatX je plochy nebo je to zase jen kryty Invar?Sentenced píše:V tyhle cene bych doporucoval Samsung Syncmastera -17" 757DFX (.20mmH,96kHz,1920*1440/64Hz, plochý) nebo Syncmastera 17" 765MB (.20mmH,85kHz,1600*1200/68Hz, Magic Bright) -- oba dva jsou to špičovy monitory za solidní cenu (osobní zkusenost s mnoha prodanymi kusy)Archandel píše:nejsem proti, jestli dokazes najit a doporucit nejaku 17"ku v te cenove kategorii kolem 8000Kc s dph, tak bych ti byl vdecny. Az tak tvrde nepozaduji 19".