Age of Empires III - po uninstalu nejde znovu nainstalovat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Age of Empires III - po uninstalu nejde znovu nainstalovat

Příspěvek od KapaCZ »

Mám problém tuto hru jsem odinstaloval pomocí uninstall tool, poté pročistil pc pomocí ccleaner a ted když ho chci instnout znovu, tak mi základní hra jde ,ale ani jeden z datadisků ne. Při spuštění instalace mi to píše ,že se nejdřív musí odinstalovat. Dám tedy next a napíše mi to error nebot hra už v pc dávno není. Jak to vyřešit?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Age of Empires III - uninstall

Příspěvek od slaava »

co zkusit program total uninstal? ja mel pred nedavnem problem s Doom 3, zkousel jsem ruzne mody, musel jsem odinstalovat, tak jsem dal odinstalovat, ale pri nasledne instalaci uz se nic nekopirovalo na disk (pritom instalator ukazoval kopirovani na disk). Musel jsem pouzit kombinaci total uninstal + system mechanic a pak pro jistotu jsem vymazal z registru rucne jakekoliv hodnoty se slovem doom 3. po te jsem to mohl nainstalovat znova... :| ale treba ti nekdo zkusenejsi poradi jednodussi zpusob :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

problém je v tom že ta hra v pc prostě není takže nemohu použít ani total uninstall :(
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak zkus ten system mechanic. udelej kompletni sken, nebo zkus jen sken registru a treba ti to pomuze jako mne.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

stalo sa mi to iste a dokonca to bolo AoE III XD ale vyriesil som to daj start tam spustit tam napis regedit stlac ctrl+f a tam to najdes je to 1 alebo 2 zlozky ktore su skrite potom to nainstalovat uz islo :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“