Kamos si prave kupil novy komp a ma v nom tu kartu. Isiel si to pekne pretaktovat a zistil ze GPU je na 300MHz miesto 475MHz...
Je to chyba..teda ma to ist reklamovat alebo je to OK?
Pamat ma na 950MHz...
Hehe..no je to naky divny..tohle by bylo na reklamaci ale ja bych si stim hlavu nedel..proste bych to pretaktoval na tech 475Mhz nebo vic a nechal bych to..ale je to fakt divny.. Od MSI tohle neni pekny a moc casto se to nestava...MSI je dost solidni firma..
FabledWarrior píše:Hehe..no je to naky divny..tohle by bylo na reklamaci ale ja bych si stim hlavu nedel..proste bych to pretaktoval na tech 475Mhz nebo vic a nechal bych to..ale je to fakt divny.. Od MSI tohle neni pekny a moc casto se to nestava...MSI je dost solidni firma..
no hej...nataktovat lenze napr. v RiveTunery ked ide cez 380 uz to tam pise ten vykricnik.....
No a?? tak to nataktuj na tech 475Mhz a kdyz to shori nebo se stim neco stane tak to reklamuj...protoze tys za to jakoby nemhl ...ale mozna v tomhle pripade bych to sel reklamovat..
nviden maj dva mody 2D - pro praci ve woknech a podobne, staci tech 300MHz vlidu, a pak 3D mod a tam uz ma mit 475MHz, takze se neboj, programy hlasi zrovna to co zjisti, jestli se chces presvedcit, pust treba UT2004 v okne (nebo jakoukoliv jinou hru bezici v okne)a pak si zpust ten programek znova a uvidis. Jinak taktovani 2D modu nebude mit zadny vyznam, ale ve 3D uz je to neco jineho
Asi tak. Vím že se dá použít na taktování ledasco, ale možná malé doporučení. Pomocí NvHardPage si Activuj CoolBits a i ty ostatní volby. Tím se ti zpřístupní taktovací menu přímo v ovladačích a tam to máš naprosto zřetelně napsáno 2D mód / 3D mód a rovnou se ti zobrazí i frekvence. NAvíc nové ovladače mají i autodetekci, ale ta není vždy úplně spolehlivá.