vyber - web pro konfiguraci/filtraci?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
dak
Nováček
Nováček

vyber - web pro konfiguraci/filtraci?

Příspěvek od dak »

zdravim, chtel bych se zeptat, jestli nekdo neznate web, na kterym se da proklikat ke specifikaci, co clovek potrebuje. neco ve stylu czechcomputeru, ale podrobnejsi (chybi mi tam ten pivot a povrch displaye - leskly/matny)

pripadne jestli byste nemoh nekdo doporucit neco, co splnuje:
  • hdmi vstup
    LED podsviceni
    matny display
    widescreen (spis 16:10)
    pivot
    cena <= 10k
    staci TN (kvuli cene)
ohledne velikosti/rozliseni zatim nejsem rozhodnutej, ale bud 19" (1440x900 - stejny rozliseni na notebooku) nebo 24". zalezi na tom, co se da s temahle parametrama sehnat. pripadne jestli neprichazi neco novyho -> nevyplati se chvili pockat atp
dik
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: vyber - web pro konfiguraci/filtraci?

Příspěvek od wallot »

pivot mas v popisu a obecne levne monitory se s Pivotem moc nedelaji. jedna z mala vyjimek jsou Delly. Mam levne TN 20" dell, ale z profi rady a ten Pivot ma. Bohuzel zatim kombinace LED + Pivot + levny neni standardni. Jestli na LED opravdu trvas , tak bych pockal.

zalezi na co presne to mas. ja mam treba k notebooku na praci 4:3 lcd a pouzivam dual desktop. uz jsem si na to za tech 5 let co to takhle pouzivam zvykl, ale pokud bych si mohl vybrat radeji bych jako externi LCD bral 24". na praci je to mnohem lepsi. proto radeji delam na desktopu kde mam 24" a 20" a vedle toho jeste notebook s 1680x1050.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
dak
Nováček
Nováček

Re: vyber - web pro konfiguraci/filtraci?

Příspěvek od dak »

jde mi predevsim o praci a tam mi horizontalni nudle moc nepomuze, proto ten pivot. LEDky bych rad predevsim kvuli zivotnosti (za vetsi mnozstvi trubic bych se nevesel financne) a libi se mi. navic mi neprijde, ze by nejak vyrazne nadsazovaly cenu, spis naopak.
czechcomputer nema treba uvedenej povrch displaye (za zavedeni trendu lesklejch by si nekdo zaslouzil...). navic neverim, ze ma vsechny dostupny modely v nabidce.

idelani by byla databaze existujicich modelu, ale hadam, ze to bych chtel asi moc :(
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“