kompakt do 3500 kc
- slaava
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
kompakt do 3500 kc
Zdravim, mohli by jste mi pomoci s vyberem digi fotaku do 3500 maximalne? Cena je stanovena z toho duvodu, ze bude primarne urcen na lyzovani a nerad bych nejaky drazsi rozflakal pri padu. Rad bych, aby mel kovove (hlinikove) telo a byl co nejuzsi. To zas z duvodu, abych ho mohl dat treba jen do naprsni kapsy. Koukal jsem treba na Panasonic DMC-FS42EP a Panasonic DMC-FS62EP, ale v tomhle se nejak nedokazu orientovat a nevim, na co koukat. Predem dekuji za jakekoliv rady
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- crashPC
- Mírně pokročilý
Re: kompakt do 3500 kc
Ano, panasonicy nejsou špatný. Na vánoce jsem máti koupil Casio EX Z33, splňuje tvé požadavky, vypadá moc hezky, fotí rozumě....
Ještě taky doporučim Canon.
Ještě taky doporučim Canon.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych rád kompakt cca do těch 3500 max. Může někdo doporučit nějaký v dobrém poměru cena/výkon a přihlížím i k tomu, aby měl dobrý software k propojení s pc a práce v něm, Díky. Nevím zda je lepší Sony, Panasonic, Kodak, Nikon, Samsung apod....
- fantastic
- Nováček
Ahojte!
Chcem predat moj foták Nikodn D40, a neviete mi pomoct, ze za kolko by kupovali. Má asi rok, a je v pohode, cize v dobrom stave.
Chcem predat moj foták Nikodn D40, a neviete mi pomoct, ze za kolko by kupovali. Má asi rok, a je v pohode, cize v dobrom stave.
- crashPC
- Mírně pokročilý
www.fotografovani.cz je tam bazar, tak zkoukni zakolik to jde
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- mazuji
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
aj ja mam casio exilim ex-29 je doopravdy super spadl mi na chodniku asi z 20 Metru a je v poho jen trochu poškrabany a stoji asi 2400Kč