Win 7, selhání inicializace procesu přihlášení
Moderátor: Loki5567
- Expander01
- Nováček

-
Win 7, selhání inicializace procesu přihlášení
Zdravím, mám obrovskej problém co se týče Win 7 a jejich instalace, mám notebook ASUS model F3S a chtěl sem si tam nainstalovat win 7 ultimate cz x86, co se týče instalace tak vše probíhá v pořádku až do chvíle kde je systém již nainstalován a poprvé se spouští, tak mě to v rychlosti hodí tuhle hlášku, viz příloha a pak se notebook zresetuje a resety probíhaj pak pokaždý ve fázi když má načíst windows. ůbec nvm čím to je jediný co sem zjistil tak že model co mám je asi už postarší na windows 7 páč v tabulce kde asus uvádí modely, který podporují upgrade na win 7 tak tam můj model není:(,zkoušel sem ji 64 bitové verze a ne jen ultimate ale i profesional atd.. prostě nic, přitom do teď sem valil na zkušební verzi od Microsoftu a vše v poho, prosím o radu thx. 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Win 7, selhání inicializace procesu přihlášení
Win7Ultimate jsou originální? pokud ne, tak tady radu ani nehledej.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Expander01
- Nováček

-
Ano jsou originální, zkoušel sem je nainstalovat do jiného notebooku a šlo to v pohodě.
- zombux
- Odborník PCT

co update biosu? předpokládám žes to zkoušel nainstalovat víckrát, aby se vyloučila nějaká náhodná chyba během instalace
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Expander01
- Nováček

-
Jo zkoušel sem to instalovat víckrát, no update biosu sem nezkoušel, nechtěl bych se do toho vrtat až tak nikdy sem to nedělal a jak sem si tak pročítal foora, tak nvm jestli by to vůbec pomohlo