Program na zaznamenávání teploty
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Program na zaznamenávání teploty
Zdravíčko potřeboval bych poradit neaký program na monitoring teploty, ale tak aby mě mohl vyhodit neakej Log s tepolotama. Dík za tipy
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- wendycz
- Začátečník

-
Re: Program na zaznamenávání teploty
zkus Everst home sice nezaznamenává -) že by ukládal teplostní stavy.. ale ukazuje aktualná teplotu na různých Hardwarech
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dík za tip ale na tohle používám HWinfo ale právě potřebuju něco co mě vyhodí log nebo grafwendycz píše:zkus Everst home sice nezaznamenává -) že by ukládal teplostní stavy.. ale ukazuje aktualná teplotu na různých Hardwarech
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- Fox_25
- Začátečník

-
SpeedFan by měl mít protokolování. Používá se pro monitorování teploty a nastavování otáček ventilátorů, používal jsem ho při OC CPU kvůli přehřátí.
- Mamut
- Začátečník

-
Zdravim vas,
asi to sem primo nepatri ale tyka se to Speedfanu v. 4.40,vymenil jsem GK Sapphire 5770 za GTS 250,u nVidie mi Speedfan teplotu GPU ukazoval ale po prehozeni grafiky u Atiny uz ne,preinstaloval jsem ho a stale nic,zkousel jsem i starsi verzi 4.39.
kdepak by mohl byt zakopany pes ??
diky vsem
asi to sem primo nepatri ale tyka se to Speedfanu v. 4.40,vymenil jsem GK Sapphire 5770 za GTS 250,u nVidie mi Speedfan teplotu GPU ukazoval ale po prehozeni grafiky u Atiny uz ne,preinstaloval jsem ho a stale nic,zkousel jsem i starsi verzi 4.39.
kdepak by mohl byt zakopany pes ??
diky vsem
- Maranov
- Mírně pokročilý

V tom, že to neumí.
Mrkni se do Catalyst Control Center, tam to je stoprocentně.
Mrkni se do Catalyst Control Center, tam to je stoprocentně.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Maxtor
- Začátečník

-
Pokud vim, tak Everest uplne v pohode zaznamenava.. staci aktivovat LOG, format, ve kterem ma exportovat a casy zaznamu..
- zombux
- Odborník PCT