GeForce 8800 GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
dwine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GeForce 8800 GT

Příspěvek od dwine »

Zdarec, lidi. Mám takovej malej problém .. jedno dne jsem zapl pc a na boot obrazovce v pozadí s klasickejma informacema začali ukazovat čárky jako znaky a následně i tečky ... Myslel jsem že je něco špatně s ovladačem a tak jsem nainstaloval uplně novy a hned mi spadl systém. Tak jsem přeinstaloval systém a první co jsem do něj nainstaloval tak byl ovladač. A zase to padlo .. znaky při bootování jsou tam stále ... Chtěl jsem jí reklamovat ale bylo mi řečeno že bez výrobního čísla nemám nárok. Nevím co s tím? Zda dělám jen něco špatně nebo mi odešla grafika .. apod. Nebo zda se dá výrobní číslo získat i jinak než z té nálepky kterou jsem asi vysál při úklidu skříně? Díky moc lidi ...
just wine
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: GeForce 8800 GT

Příspěvek od Krteq »

Karta se pomalu ale jistě poroučí do křemíkového nebe a bez sériového čísla ti reklamaci neuznají nikde, je mi líto.

Možná jí ještě zkusit hodit do trouby, návody tu jsou.
dwine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dwine »

A čím to je když ta karta nemá ještě ani dva roky?
just wine
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Příčin může být mnoho, těžko říct. Špatné provozní podmínky (přehřívání), výkyvy napětí v napájení, ESD výboj při luxování skříně atd.
dwine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dwine »

A co jsi myslél tou troubou?
just wine
1adad1
Nováček
Nováček

Příspěvek od 1adad1 »

upec ju vela 88xx xxxxx to pomohlo
Scoobydoo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scoobydoo »

Ahojky, pomůže mi někdo s problémem s GTA IV - po nějakém čase když hraju, tak se mi vypnou nákresy budov, silnic, prostě úplně všeho. Zůstanou jenom blikající obrysy. Nevíte náhodou někdo co s tím?
Mám PC - CPU Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz/4MB/1333MHz/LGA775 a grafiku Asus VGA nVidia EN8600GT/HTDI/256MB.
Díky za pomoc.
dwine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dwine »

1adad1 píše:upec ju vela 88xx xxxxx to pomohlo

Pod čím to tady mám aspoň hledat. Ono se to řekne ... upeč jí hodně. Ale na kolik? Jak dlouho? atd.
just wine
rewind76
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rewind76 »

dwine píše:Pod čím to tady mám aspoň hledat. Ono se to řekne ... upeč jí hodně. Ale na kolik? Jak dlouho? atd.
myslím že naposledy kdo tu pekl grafiku, tak jí dal na 9minut do trouby při 200°C. Samozřejmě musí být karta odstrojená tzn. bez chladiče atd.
CPU: Intel C2Q Q9550 2.83GHz 12MB 1333MHz | CPU chlazení: Noctua NH-U12P | MB: Asus P5Q3 Deluxe/WiFi-AP - Intel P45 | RAM: Corsair DIMM 4096MB DDR III 1333MHz DHX | VGA: Gainward GTX 460 1GB@800/1600/4060 | ZVUK. karta: Asus Xonar DX/XD Retail | MONITOR: NEC 2470WNX černý (S-PVA)- LCD 24 | HDD system: WD VelociRaptor WD3000GLFS - 300GB 3,5" | HDD data: Samsung Spinpoint F1 - 1TB SATA II | HDD backup: Seagate Barracuda 7200.10 - 500GB SATA II | REPRO: Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX | ZDROJ: Seasonic S12-600 600W | FAN control: Scythe KM01-BK-5.25 Kaze Master 5,25 Black | CASE: CoolerMaster ATCS 840 ... WIN7 x64
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

dwine píše:
1adad1 píše:upec ju vela 88xx xxxxx to pomohlo
Pod čím to tady mám aspoň hledat. Ono se to řekne ... upeč jí hodně. Ale na kolik? Jak dlouho? atd.
Tady máš kompletní návod - Upečte grafiku! Víkendový test :)
dwine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dwine »

Ve finále jsem si to našel sám. Nicméně jsem to zkusil ... neměl jsem co "pokazit". No, vždy je co pokazit. :D Nečekal jsem že se bude něco dít, resp. že mi max bouchne kompl. Ale ... wait for it! Fakt to jede. Otázkou zůstává na jak dlouho a s jakejma následkama.

Děkuji Všem :D
just wine
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“