mám takový problém, kámoška mi poslala na meil fotky - zazipované (má to 21.2 Mb), jenže problém je v tom že to nejde stáhnout - myslím tím že se stahování sekne na 99% ( vždy to tam píše zbývající čas: 1s, stáhnuto: 21,1 Mb). Jediná možnost co dělat (v ie
seknutí stahování na 99 procentech
- lamanx68
- Nováček

-
seknutí stahování na 99 procentech
Ahoj lidi,
mám takový problém, kámoška mi poslala na meil fotky - zazipované (má to 21.2 Mb), jenže problém je v tom že to nejde stáhnout - myslím tím že se stahování sekne na 99% ( vždy to tam píše zbývající čas: 1s, stáhnuto: 21,1 Mb). Jediná možnost co dělat (v ie
je buďto čekat což bych mohl do nekonečna, nebo to stornovat. Také to zkoušela uploadnout na edisk.cz, ale to stejné. Zkusil jsem prohlížeče: IE 8, Mozzilu Firefox 3.6, ale taky sem to zkoušel v jdownloader, nebo flashget, ale nic. Párkrát se mi tento problém už stal, ale vyřešil jsem to tím, že mi je přinesla do práce na flešce nebo disku. Taky jsem restartoval pc ale nepomohlo. Tak vás prosím o radu.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Re: seknutí stahování na 99 procentech
Ahoj, vzhledem k zaseknutí téměř na konci bych viděl problém v tom, že to zasekne rezidenční štít antiviru. Co máš za antivir? Nejprve ho zkus před stahováním vypnout (minimálně rezidenční štít), případně ho zkus odinstalovat a poté nainstalovat znovu.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- zombux
- Odborník PCT

Re: seknutí stahování na 99 procentech
přesně tak, tohle dělá antivirový štít.jan.svoboda píše:Ahoj, vzhledem k zaseknutí téměř na konci bych viděl problém v tom, že to zasekne rezidenční štít antiviru. Co máš za antivir? Nejprve ho zkus před stahováním vypnout (minimálně rezidenční štít), případně ho zkus odinstalovat a poté nainstalovat znovu.
ignorelist: kremrole a dezoláti