Sekání videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
macany
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sekání videa

Příspěvek od macany »

Ahoj, mám problém, mám notebook s celkem dobrýma parametrama ale nějak se mi seká video. po cca půl hodině přehrávání videa z hdd začne harddisk hrozně chrochtat a sekne se obraz. nemůžu přijít na to, co se děje. Na starém nb mi to ke konci začalo pod WXP dělat taky...
Zkusil jsem vše povypínat včetně internetu, dokonce i virtualní paměť jsem zrušil, ale pořád se to děje... Jediné, co jsem nechal běžet, tak byl antivir. už nevím co s tím. Přitom ty videa jsou klasická 700MB, takže datový přenos je zanedbatelný. Z DVD to samozřejmě nedělá. Už sem i přeinstaloval systém.

Jinak mám OS:W7 64Bit
HP ProBook 4510s T5870: Intel core 2duo 2GHz, 4GB RAM, ATI Mobiliti Radeon HD4330, HDD500GB

Kód: Vybrat vše

http://www.netfox.cz/hp-probook-4510s-t5870-15-6-hd-bv-2x2gb-500gb-7-2-wifi-bt-ati-512mb-linux-bag_d146819.html
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Sekání videa

Příspěvek od Jan Machalík »

Co pouzivas za program ? Zkus neinstalovat kodeky a hodit tam jen VLC, ten ma vsechny potrebny kodeky v sobe, nebo zkus GOM Player, hlavne ne WMP :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
macany
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macany »

už sem zkoušel hned po instalaci W7 VLC, pak s kodekama pro win7, pak M. player clasic, JetAudio a dělá to na všech. WMP snad už nikdo nepoužívá,ne?! Vždyť to je nejhorší přehrávač co existuje... Tam mi je divné, že se najednou hrozně vytíží hard disk a nevím proč.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Co mas za AV? Nedela nejaky test?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
macany
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macany »

Nod32 v.4 a na to jsem taky koukal, ale nic se neprojevovalo. až budu mít chvilku, tak zkusím vše odpojit a vypnout i noda a uvidím co to udělá...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“