HP (nie Compaq) Notebook 510_upgrade pamäti

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HP (nie Compaq) Notebook 510_upgrade pamäti

Příspěvek od @Ravenman »

Zdravím osadenstvo,momentálne mám spomínaný nouťas,štandardne je osadený 1 modulom(obsahuje 1 pamäť.slot) DDR2/533- 512MB , mám ho záujem osadiť 2GB/DDRII 533-800 , výrobca v špecifikácií jasne tvrdí o maximálne 1x 1GB RAM ,ale ja potrebujem nutne 2 GB ,z hladiska štandardu DDRII by i 2 GB mali bez problémov ísť,nemyslím že to potrebuje bios extra podporovať, i ked poznám výjimky , preto sem píšem že ak niekdo máte spomínaný noťas a máte tam 2 GB tak mi sem napíšte aby som si bol 100 perc. istý že ju zožerie ,bohužial nemám po ruky žiaden modul DDRII po ruke , dík za info
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HP (nie Compaq) Notebook 510_upgrade pamäti

Příspěvek od OndraSter »

Při nákupu přes net máš X dní na vrácení (CZ 14 dní, SK 7?)

Jinak i v IBM X41 Tabletu s max 1.5GB RAM fungoval 2GB modul v pořádku...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HP (nie Compaq) Notebook 510_upgrade pamäti

Příspěvek od @Ravenman »

u IBM nemám obavy , keď už laptom má len ten jedem slot tak doufám že nemá v fixnutú kapacitu na 1 GB x 1slot ,zajtra idem skúšať tak som zvedavý
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“