Windows 7 starter...co s tím?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
rousfoto
Nováček
Nováček

Windows 7 starter...co s tím?

Příspěvek od rousfoto »

Mám, resp.syn, netbook EEE 1005HA ( Intel Atom 1,6 GHz a 1 GB RAM) a na něm W7 starter. A jsem z nich rozpačitej.Vše funguje poměrně rychle - start, reakce apod. ALE: nejde nastavit pozadí plochy...což chápete pro 12 letého kluka je strašně důležité :D a nejdou přehrávat DVD a .avi ani z HDD, ani z USB ani z DVD romky, která je na síti. Chci se zeptat na názor nějakého "hekra". Jde nějak udělat, aby to pozadí šlo nastavovat? A jde nějak udělat, aby se filmy normálně přehrávaly? Nebo to mám přeinstalovat na Win XP prof, které mám doma legálně? Co by jste udělali vy? (krom linuxu nebo prodeje toho netbooku...) dík
edit: nebo dokonce nainstalovat W7 ultimate?
1adad1
Nováček
Nováček

Re: Windows 7 starter...co s tím?

Příspěvek od 1adad1 »

pozadie ti nepojde zmenit......... a na videa si nainstaluj vlc
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
rousfoto
Nováček
Nováček

Příspěvek od rousfoto »

takže nechám asi ty startery
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Ja mam ten samej notes a vyresil jsem to tak ze jsem tam hodil W7 Home a max spokojenost :lol:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
rousfoto
Nováček
Nováček

Příspěvek od rousfoto »

nezpomalilo se to? my už jsme to tak nějak vyladili, že to běží poměrně v pohodě...přehrávání dvd mám v VLC a pozadí , na to je nějakej soft...oceanis nebo tak nějak....a jinak to zatím fachá v poho...proč tys to přeinstalovával?
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

No nechtel jsem tam mit nejakej orezanej system.Beha to uplne normalne vcetne aera.Jo akorad jsem rozsiril pamet na 2GB,ale ne kvuli tomu ze by to s 1GB chodilo spatne :wink:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
rousfoto
Nováček
Nováček

Příspěvek od rousfoto »

jak se dělá to rozšíření? kolik to stojí a jakej typ paměti si tam dal?
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Pamet je normal do notasu 2GB DDR2 800Mhz.Na netbooky nejde ten upgrade OS,musis si sehnad normal OEM.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“