No je krásná A nevíš přibližně kolik bude stát? Zrovna dneska jsem si říkal, že bych docela rád koupil nějakou desku na testy, OC akce atd. a zrovna jsem si říkal, že bych koupil Crosshair III, ale škoda že je už přece jenom starší model Že by to chtělo novou verzi. A ani ne o 4h později....
EDIT: A samozřejmě asi nejhlavnější otázka, nevíš kdy se dostane na český trh?
PC:CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
No deska vypadá fakt dobře, předpokládám, že se zůstává u ATi chipsetů a je to 890, co? Až budu upgradovat druhý počítač, tak to určitě bude kandidát Teda zatím jedu jen na Crosshairech (I a III)
Naposledy upravil(a) Aros dne úte 2. bře 2010, 10:13, celkem upraveno 1 x.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Vyšší než Crosshair? To bude zvíře... A do jaké řady to má spadat, bude to taky ROG?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Až budou nějaké první testy, tak sem určitě napiš(stejně to vždycky děláš, takže to možná píšu trochu zbytečně), hodně mě to zajímá.
Zatim toho moc neni, teprve ode dneska muzou vubec vychazet recenze. Weby ale nechteji vypoustet recenze na Phenomy X6 a novy desky v jeden den, ctenost se musi rozlozit Behem tohohle tydne se jich ale urcite objevi cela rada. Prvni vlastovka je na bit-tech: http://www.bit-tech.net/hardware/mother ... o-review/1
Jinak v Alfe uz koukam SKLADEM, cena 4800 s dani celkem prijatelna na uplnej high-end
Vypadá hodně dobře, počkám si ještě na Gigabyte a uvidíme Zajímá mě také maximální dosažené FSB na validaci a podle tohoto testu dává stabilne 350 MHz FSB A předpokládám, že s novým BIOSem to bude také o něco lepší... No... čeká mě rozhodování docela
PC:CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Tak severni mustek je defakto stejnej (ne-li uplne stejnej) jak 790FX, takze bych nejaky razantni narusty v tomhle smeru necekal. Vyrobci se za FSB u AMD uz moc nehoni, taktuji se hlavne black edice a tam staci 300Mhz bohate, zbytek se nahoni nasobicem.