Převod MKV do AVI + Externí titulky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
LumpDanny
Nováček
Nováček

Převod MKV do AVI + Externí titulky

Příspěvek od LumpDanny »

Ahoj potřeboval bych poradit.

Doma je situace asi taková že máme k TV HDD rekordér kterej normálně přehraje Divx i Xvid v poho.
Potřeboval bych poradit jakej program použít na to abych udělal z videa v MKV s externíma SRT titulkama AVI (Divx)..

Ukázkový Video:
Rozlišení 1080p
MKV
Video: AVC 7505 kbit/s
Zvuk: DTS 1510 kbit/s
7,8 GB celkem
Externí titulky v SRT.

a chtěl bych z toho udělat tohle:
Rozlišení 1080p
AVI
Video: Divx
Zvuk: MP3
Zhruba stejná velikost
a titulky do toho napevno vpálit a nakonec rozdělit ten soubor na dvě nebo tři části abych to moh hodit na DVDčka...

Zvládl by to nějakej program všechno najednou? :)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Převod MKV do AVI + Externí titulky

Příspěvek od slaava »

winavi video converter. jsem s nim spokojeny :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
LumpDanny
Nováček
Nováček

Příspěvek od LumpDanny »

Dík..:)...ale je tu jeden problém,vlastně dva...

1.Jeden film má dvě zvukový stopy a nějak se mi nedaří je v tom konvertoru přepnout...takže je něco co jednodueš vleze do toho MKV a tu druhou zvukovou stopu vyhodí?..rusky to fakt nechci mít :D..

2.Titulky maj nějaký divný znaky, občas nějaký písmenko s diakritikou hapruje...
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

soubor se dvemi zvukovymi stopy jsem nezkousel a ted ani nic takovyho nemam, abych to vyzkousel... Program mam v anglictine... Titulky mi jdou korektne. Mam verzi 10.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
LumpDanny
Nováček
Nováček

Příspěvek od LumpDanny »

Stáh sem verzi 10 a ta je 1000000x lepší..krásný user interface, perfektně přehledný všecko krásně srozumitelný :)..v tý 8mičce nešla nastavit bitrate,rozlišení, nic...tady se krásně vyberou zvukový stopy,titulky...seš zlatej..:D...děkuju za pomoc :)
LumpDanny
Nováček
Nováček

Příspěvek od LumpDanny »

Ok všecko funguje perfektně, video žere asi 2x míň prostředků PC při přehrávání a je krásně plynulý, titulky bez chyb, krása :)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

neni zac :) osmicku jsem taky nejaky cas pouzival, tehdy jen ve free verzi. ted mam desitku koupenou a nemuzu si ji vynachvalit :) vse jednoduchy a prehledny. tak at slouzi :razz:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“