Síťový adaptér

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Michalnakl
Nováček
Nováček

Síťový adaptér

Příspěvek od Michalnakl »

Dobrý den,
po reinstalaci Win7 mi počítač stále hlásí, že se nemůže připojit na internet protože nemá ovladač k sťovému adaptéru, v správci zařízení není síťový adaptér k dispozici a všechny zařízení, které jsou tam k dispozici mají ovladača v pořádku. Po dlouhém hledání jsem našel ovladač k síťový kartě, který se dal instalovat ( ovladače na CD dodané k desce nejsou instalační ), ale ten mi po instalaci napsal, že kartu nenašel, přiotm karta je integrována na základní desce.
Počítač: Procesor: Intel Core i3
Grafická karta: ATI Radeon HD5670
Operační systém: Windows 7 Home Premium
Frekvence procesoru [MHz]: 2930
Velikost operační paměti [GB]: 4
Velikost pevného disku [GB]: 500
Základní deska: MSI P55M-GD45

Moc děkuju za pomoc a omlouvám se pokud není příspěvek moc k pochopení.
janis
Začátečník
Začátečník

Re: Síťový adaptér

Příspěvek od janis »

Na CD k desce by měly být drivery ke všemu onboard příslušenství desky - tj.i k LANce?!Máš tam klasiku Realtek 8111DL,drivery pro Win7 jsou tady:
http://eu.msi.com/index.php?func=downlo ... od_no=1894
Jinak musíš vidět síťovku ve Správci jako Síťové adaptéry.Pokud ne,mrkni do BIOSu,jestli nemáš nastaveno ONBOARD LAN (nebo LAN,jak to máš přesně nevím) na DISABLED.Pokud ano,dej ENABLED a je to.Co LEDky u konektoru,ty ti svítí?
Michalnakl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michalnakl »

Tak v Biosu je Lan jako enable, ve spravci zarizeni uz mam zobrazeny Sitove adaptery ( byly pod skrytymi zarizenimi ), ale jsou tam akorat miniporty IP ... a IKEVv3 a vsechny pry fuguji v poradku. Ten ovladac mam, ale nemam ho k cemu dat, protoze nic z tech veci pod Sitovymi adaptery ho nevezme a primo realtek tam zobrazeny nemam :(
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Nevím,jak je to v 7,ale nemáš tam možnost přidat hardware přes Ovládací panely?Co je ten IKEV,to neznám?
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“