Existuje i pro Win7 nejaky ATI Refresh Rate FIX..?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Existuje i pro Win7 nejaky ATI Refresh Rate FIX..?

Příspěvek od Maxtor »

Nemuzu se dopatrat utility pro pevne nastaveni obnovovacich frekvenci ATI karet v DX.. V AtiTool jsem to nejak nenasel.. samotny CCC mi frekvence nebolkuje.. zkousel jsem jeste ATI Tray, RefreshRate Fix, nic pod Win7 nechce slapat.. jeden pada, druhej driverem shazuje okna.. nemuzu najit nic funkcniho..

Zajimave taky je, ze vsude mi frekvence slapou bez problemu.. nyni jsem se vratil k San Andreas a nic.. vse jede jen na 60Hz.. :(

//edit Wilik - presun z Win7
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Existuje i pro Win7 nejaky ATI Refresh Rate FIX..?

Příspěvek od zombux »

60Hz není problém ne? teda na LCD...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No prave, ze bohuzel aktualne CRT.. :/
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Karta, verze ovladače, OS?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Win 7 Pro x64, IGP HD4200, Catalyst 8.6, pac je soucasti chipset driveru a novejsi zatim neni..
Srandista
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Srandista »

Maxtor píše:Win 7 Pro x64, IGP HD4200, Catalyst 8.6, pac je soucasti chipset driveru a novejsi zatim neni..
No ja teda neviem, ale Catalysty sa imho daju updatovat aj samostatne, bez ohladu na chipset a aj v najnovsich 10.2 je podpora pre 4200 zahrnuta...
MTB: MSI MAG B550 Tomahawk, CPU: AMD Ryzen R5 3600 + Arctic LF III 240, RAM: Corsair 32GB DDR4 3600MHz CL16, GPU: AMD RX 6800 16GB RAM, SSD: Corsair MP600 PRO LPX 1TB + Corsair MP510 1TB, SC: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional, PSU: Corsair RM650x, Case: Fractal Design North Mesh, Monitor: Dell S2721DGFA
Google Pixel 8 256GB, Nexus 7 (2013) 32GB
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No je fakt, ze jsem catalysty delsi dobu nevidel.. vubec jsem netusil, ze jde tim driverem udelat i primy update.. tzn. driver ted 10.2.. problem setrvava.. zasek bude v san andreas, ktere dela dalsi kupu jinych problemu.. proto se ptam v podstate jen na to, jestli existuje nejaka funkcni utilita pro pevne nastaveni refresh.. vetsina jich nejede.. dalsi vyzkousen i RivaTuner...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak vyreseno.. jak jsem psal.. byl to problem jen GTA SA, ktere dela i kupu jinych problemu.. vsude jinak refresh rate slape, jak ma.. nakonec po par dalsich pokusech funguje "RefreshLock".. utilita, ktera nepise refresh trvale do registru, coz casto nepomaha, ale pokud je spustena, ovlivnuje refresh aktivne.. na tuhle chvili s GTA idealni..
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“