nejaky divny vystup do sluchatek

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Marcek
Nováček
Nováček

nejaky divny vystup do sluchatek

Příspěvek od Marcek »

Koupil jsem novou zakladni desku GA MA770-UD3 s integrovanou 7+1 zvukovkou a s analogovym i digitalnim vystupem. OS mam win7.
A mam problem kdyz zapojim sluchatka do analogoveho vystupu, tak mi vyskoci nabidka jestli pripojuji predni repro, zadni repro nebo sluchatka atp.
Vyberu sluchatka a pousti mi to do nich nejaky divny vystup. Zni to jako, kdyby to nechal na 7.1 a pustil mi tam jenom nejake 2 kanaly (nejspis predni repro). Ve vysledku to je ze u mp3 jsou je strasne potlacen zpev a je slyset hodne hudba. U filmu neni mluvene slovo slyste vubec a pouze zvukove efekty z toho lezou.
Dival jsem se a ve spravce zvuku Realtek HD a mam tam nastavene stereo, ale je zajimave ze to hraje porad stejne at tam dan kvadro, 5.1 nebo 7.1
Bohuzel mam pouze stereo sluchatka a repro v monitoru, tak nemuzu vyzkouset jak to jede na 5.1 nebo 7.1
Nejaky napad co kde nastavit ?
Kaky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: nejaky divny vystup do sluchatek

Příspěvek od Kaky »

Máš vstupy i vepředu ? nebo jenom v zadu na desce ?
Marcek
Nováček
Nováček

Re: nejaky divny vystup do sluchatek

Příspěvek od Marcek »

mam vepredu i vzadu. Z obou to hraje stejne. Ted jsem odpojil predni panel, abych zjistil jestli se to mezi sebou nejak nebije, ale nepomohlo to a hraje to porad stejne.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“