verzia biosu

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
zbigi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

verzia biosu

Příspěvek od zbigi »

Som v týchto veciach nováčik tak by som sa potreboval opýtať, že ako zistím verziu biosu na mojej doske GA-8I865GME-775-RH R6.6. Chcel by som sa pokúsiť o výmenu procesora a pevného disku a potrebujem vedieť či po pridaní do PC mi ich bios rozpozná.
MB: GIGABYTE P43T-ES3G rev 1.0***Grafika: SAPPHIRE HD 5750 1GB DDR5 VAPOR-X***Zdroj: FORTRON AX450-60APN, 450W***RAM: Zeppelin 2x2GB 1333 MHz***CPU: INTEL Core 2 Quad Q8300 2,5GHz****HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: verzia biosu

Příspěvek od RiCK »

Verziu BIOSu zistíš napríklad programíkom CPU-Z. TU! máš rozpis podporovaných procesorov, A TU! máš najnovší BIOS pre tvoju dosku.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“