DVR-RW Pioneer DVD-RW DVRKD08RS
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- phanuel
- Nováček
-
DVR-RW Pioneer DVD-RW DVRKD08RS
Dobrý den, mám drobný...no drobný...problém. Jedná se o notebook Emachines E510 mechaniku DVR-RW Pioneer DVD-RW DVRKD08RS. Do nedávna jela mechanika zcela normálně, ale nyní nelze vypalovat. Nedostanu se dál než do vytváření hranic. K tomu jsem si všiml, že když tam hodím prázdné DVD, tak mi to napíše, že bylo vložené prázdné CD. Děkuji, Pekara
- zombux
- Odborník PCT
Re: DVR-RW Pioneer DVD-RW DVRKD08RS
tak reklamace ne?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- phanuel
- Nováček
-
Notebook, již není v záruce a investovat do něj již nemá cenu. Nebylo by zapotřebí aktualizovat firmware? (ten nikde na internetu není a to jak na Českých, tak na zahraničních stránkách).
- zombux
- Odborník PCT
tak to ta mechanika spíš zdechla. aktualizace firmwaru nic neřeší, když to se stejným firmware dřív jelo.
Pfizer & Moderna inside
- phanuel
- Nováček
-
Nemůže toto dělat třeba nějaká z virtuálních mechanik? Protože jsem se dnes dozvěděl, že mají taky tento problém a objevil se až v posledních dnech.
- phanuel
- Nováček
-
Nový poznatek...nepozná prázdné média (DVD označuje za CD), ale když na ně něco vypálím jinde, tak nemá se čtením problém.