Problém s Samsung P2350

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
MXXX64
Nováček
Nováček

Problém s Samsung P2350

Příspěvek od MXXX64 »

Chci se zeptat, zda tady na foru není někdo vlastníkem tohoto monitoru - tento tyden jsem si ho zakoupil, ale nefunguje mi korektně. Resp. kombinace ATI 4850 + W7 64bit + monitor při rozlišení 1920x1080 -> s nejnovějšími ovladači (poslední catalyst 10.3 + ovladač na monitor) se tam ono rozlišení zobrazí pouze na "30Hz, pokládaný režim" Nevím jestli to je chyba jen mého kusu - zkoušel jsem totiž připojit jiná pc s W7 a 1x ntbk s XP to samé.. :sad:
MXXX64
Nováček
Nováček

Re: Problém s Samsung P2350

Příspěvek od MXXX64 »

Zkoušel jsem ten ovladač co byl přiložený na cd i ze stránek samsungu a nic - prostě maximum co tam je na výběr je toto:
Obrázek

Zjistil jsem, že Catalyst ze září (ještě verze 9.X) umožňují zapnout těch 60Hz - ale to funguje jen v desktopu jak jsem zjistil - když třeba spustím nějakou hru (např. TW Napoleon), dám 1920x1080, tak monitr začne blikat jak vzteklý (když se přepnu do desktopu, tak to nedělá). Ostatní hry (např. Settlers 7 demo) nabízejí max. rozlišení 1600x900

Takhle vypadá nabídka s těmi staršími Catalyst (ale nesmí být zaškrtnuté "Skrýt režimy, které nemůže monitor zobrazit")

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“