Dva externí tunery na jednom PC

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Milan79
Začátečník
Začátečník

Dva externí tunery na jednom PC

Příspěvek od Milan79 »

Zdravím,
mohl by mi někdo poradit,jestli budou dva externí USB tunery (AVer TV Hybrid Volar HX) fungovat bezproblemu na jednom PC?

Koupil jsem minulý týden AVerTV Duo Hybrid PCI-E II a můj problém je,že ani jeden tuner prostě nemůže nic naladit. Přtom když nainstaluju Volara,bezproblému se programy naladí. Už jsem vyzkoušel snad vše,včetně měnění norem pal,změny státu a tato karta prostě nic nechytá. Zkoušeno v aver TV6,aver center,WMC
Proto bych chtěl tuto kartu vrátit v rámci 14 dní a pořídit ještě jednoho volara,ale nevím,jestli to nějak půjde rozhýbat,aby na každém tuneru šlo nezávisle nahrávat jiný pořad a nějak se to netlouklo
Co myslíte?
CPU:AMD Ryzen 5800x ; MB:MSI Mag X570s Tomahawk Max WiFi ; GPU:GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8G ; RAM:HyperX Fury 64GB (2x32GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 6TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Seasonic Focus GX 750 Gold ; CASE:Be quiet SILENT BASE 802 ; OS:Windows 10 Pro[64-bit] ; Monitor:MSI MAG321QR-QD
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“