sestava
Nvidia Geforce NX7600GT
MSI K9N SLI Platinum
2x 1Gb zepelin (dual)
Amd athlon 4200+ 2.2
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

To samé já. Viz podpis OC, a taktl jsem to a Orthos 8 hodin a nic, a pak při spořiči to zamrzlo a konec. Tam je právě to Vdroop nebo jak to je, to jsou výkyvy napětí, a když se to kývne hodně a nízko, tak už to napětí nestačí, a 1,35V je málo...Snupik píše:s tim napetim se bojim hybat(kdysi mi na zakladce odesli kondiky, a byli vymeneny za nove tak nechci nic moc riskovat)...jinak coll n quite je vypnute...
Btw.. restarty jsou jen pri nulovym vytizeni skoro...cize tam nemuze bejt malo napeti ne? o.O pri hrach kde CPU bezi na 90-100% mi ani jednou PC nerestartovalo

Ano pameti jsem podtaktoval....(snad dobre)Michael24 píše:A podtaktoval jsi paměti?

Please aspoň se vyjádřiarxeiss píše: To samé já. Viz podpis OC, a taktl jsem to a Orthos 8 hodin a nic, a pak při spořiči to zamrzlo a konec. Tam je právě to Vdroop nebo jak to je, to jsou výkyvy napětí, a když se to kývne hodně a nízko, tak už to napětí nestačí, a 1,35V je málo...
A zkontroluj ten násobič ramek, a zkus ho nastavit přibližně tak aby byla frekvence jako stará, a přidej 0,1V na RAMky

Njn, AMD jsem netaktoval, ale připadalo mi divné kdyby se to násobilo 2 že by měly DDR2 1600MhzMichael24 píše:Ta frekvence, co nastavuje v BIOSu je konečná frekvence, nic násobit nemusí. Jen v CPU-Z, jak jsi správně napsal