. Přičemž to probíhalo asi takto:Hraju Call of Duty 4 na dost zatíženém serveru kde je okolo 40 hráčů,což je prakticky záhul pro jakýkoliv PC.FPS mám tak kolem 30.Najednou se hra začala sekat FPS kleslo až k naprosto na dno,téměř k číslu 5,potom jako by se PC zas rozjel a FPS kolem 40.Když už to vypadá,že to bude v pohodě,najednou se to prostě sekne(zastaví se obraz) a tak za 10 sekund naskočí proužky(zvuk ze hry pokračuje dál),pak obrazovka zčerná a vyskočí ten error.Potom se to všechno už znovu v pohodě rozjede,ovšem když chci hru znovu nahodit,error skočí tak po 10 minutách hraní. Zkontroloval jsem teploty,všechno bylo ok(v bedně mám okolo 30°C),pod 45°C.Akoráť procesor a jádro měli teplotu mezi 50-60°,ale to je u mě při pařbě relativně normální,protože mám AMD Sempron 3000+(jednojádrovka 1,6GHz-budu ho upgratovat),což možná je příčina té chyby...Grafika(ikdyž ne žadná extra) dodává,ale procesor nestíhá a přemýšlel jsem jestli to grafiku třeba "nedusí".
Vážně jsem v koncích,vyznám se v oboru základních desek a procesorů,ale u grafik moc zkušeností nemám,protože s nimi jsem ještě problém neměl..
Budu vděčný za jakoukoli radu nebo názor na věc.Doufám,že můj malej mazlíček neklekne
Děkuji,Radagabi.
P.S.:V některých oborech jsem laik