Mafia na Asus EEE 1005 HA Chyby v grafice
Moderátor: Don
- marek1036
- Nováček
-
Mafia na Asus EEE 1005 HA Chyby v grafice
zdarte nainstaloval jsem si mafiu na netas 1005HA, ale dela mi to jakesy chyby v grafice. Zkoušel jsem to i ve fullscreenu na nejuznejsi nastaveni a uz nwm co s tim. v jinych hrach to nedela. Verze ovladače 8.15.10.1930 . Budu rad za kazdou radu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- peta809
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mafia na EEE Chyby v grafice
Buď tu hru zkus přeinstalovat, nebo máš slabou grafiku, což asi není pravda, protože mafia je nenáročná
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
- marek1036
- Nováček
-
hrou to neni. Zkousel jsem i jinou verzi hry
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zkus i jinou verzi ovladače
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- marek1036
- Nováček
-
To uz jsem zkousel
- orgasmic
- Začátečník
-
Problem je na 100% v pouzite "graficke" karte, integrovana Intel v tomto netbooku je dobra max na nejake flash hry ci Solitare. Na tomto netbooku nerozchodis plynule ani CS 1.6 natoz Mafii.
Porid si netbook s ION a zahrajes si.
Porid si netbook s ION a zahrajes si.
Asus Rog Strix G18
- cosotraX*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ale nekecej ... mafie beha i na 10 roku starych strojich takze nevidim duvod proc by to nemelo behat na atomu s intel grafikou
k problemu .. tohle mi kdysi delala GF 2 MX 400 .. vyresila to reklamace teoreticky je to u tebe to same .. a nebo ta hra to proste nebere
k problemu .. tohle mi kdysi delala GF 2 MX 400 .. vyresila to reklamace teoreticky je to u tebe to same .. a nebo ta hra to proste nebere
Time machine: Intel Core i5 750 - 4.01 GHz - 1,3V| ASUS P7P55D | Kingston HyperX T1 2x4GB 1600MHz CL9 | AMD Radeon HD6790 1GB | Seagate Barracuda 7200.11 ST3750330AS | Seasonic SS-500ET | Primecooler MeshCase
Notebook: Acer TravelMate 5330 + Intel Core 2 Duo T5250 1.5 GHz | 3 GB ram
Notebook: Acer TravelMate 5330 + Intel Core 2 Duo T5250 1.5 GHz | 3 GB ram
- Maxtor
- Začátečník
-
Reklamace..
Tohle je typicky zasek ovladace grafiky, resp. nekompatibility gamesy s nim.. k IONu.. nevim no.. to, ze ma dekoder HD videa neznamena, ze na nem jedou gamesy.. k EEE snad jen - zahod to.. tahle kalkulacka neni vhodna ani na provoz oken..
Ano.. jsem neprijemnej, ale reknu to tak, ze na blbou otazkou, blba odpoved.. proc nepredjedes ve skodovce ferrari..? no protoze je skodovka shit.. v pripade EEE navic nechutne predrazenej..
//zkus laborovat s ovladacema.. nic vic nevymyslis..
Tohle je typicky zasek ovladace grafiky, resp. nekompatibility gamesy s nim.. k IONu.. nevim no.. to, ze ma dekoder HD videa neznamena, ze na nem jedou gamesy.. k EEE snad jen - zahod to.. tahle kalkulacka neni vhodna ani na provoz oken..
Ano.. jsem neprijemnej, ale reknu to tak, ze na blbou otazkou, blba odpoved.. proc nepredjedes ve skodovce ferrari..? no protoze je skodovka shit.. v pripade EEE navic nechutne predrazenej..
//zkus laborovat s ovladacema.. nic vic nevymyslis..
- marek1036
- Nováček
-
No jo ale na netu jsem videl jak to vsem jede na EEE v pohode
- peta809
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No je to tak (http://www.youtube.com/watch?v=kNh72WsXKik) na netu jsou videa kde jim mafia na eee běží v pohodě.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
- blagos
- Nováček
-
Fakt s těmahle komentářema běžte všichni do háje, začíná mi to tu připadat jako pískoviště malejch harantů.
Jinak také jsem řešil podobný problém, ale řešení je opravdu jednoduché.
Staší akorát nastavit přesně toto:
Obrazovka:
Rozlišení 1024 x 768
Triple buffering
Vertikální synchronizace
Obnovovací frekvence: 60 Hz
Barevná hloubka: 32
Kvalita a velikost textur:
Truecolor
Komprimované
Kvalita a velikost stínů:
Truecolor
Vypnout EAX
Pokročilé nastavení:
Hardwarové transformace a nasvětlování
Zapnout ořezávání
Jinak také jsem řešil podobný problém, ale řešení je opravdu jednoduché.
Staší akorát nastavit přesně toto:
Obrazovka:
Rozlišení 1024 x 768
Triple buffering
Vertikální synchronizace
Obnovovací frekvence: 60 Hz
Barevná hloubka: 32
Kvalita a velikost textur:
Truecolor
Komprimované
Kvalita a velikost stínů:
Truecolor