GeForce 8400M GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Iont
Nováček
Nováček

GeForce 8400M GT

Příspěvek od Iont »

Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně ovladačů na víše zmíněnou grafickou kartu. Ve svém notebooku jsem odinstaloval výrobcem dodávané Windows Vista Home Premium a nahradil jsem je Win7 Ultimate 64bit. Se změnou operačního systému se mi nainstaloval pochipitelně pouze jakýsi "základní" ovladač. Snažil jsem se různě najít ty správné drivery - neúspěšně. Model laptopu: Sony Vaio VGN-FZ21M. Byl bych velice vděčný, kdyby mi mohl někdo s tímto problémem mohl pomoci/poradit, děkuji.

vyzkoušené drivery NVIDIA: 186.03, 195.62, 197.13, 197.16 - error: nebyly nalezeny ovladače pro můj hardware (v popisku ovladače je však uvedena moje grafická karta vždy jako podporovaná)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce 8400M GT

Příspěvek od HEAD »

Iont
Nováček
Nováček

Příspěvek od Iont »

Ovladač 197.16 jsem již zkoušel, bohužel se nenainstaluje a nahlásí po extrahování toto: "Program nastavení NVIDIA nenalezl žádné ovladače, které jsou kompatibilní s vaším současným hardwarem. Nastavení bude nyní ukončeno."

Stejně tak jsem dopadl i u těchto verzí: 186.03, 195.62, 197.13
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

ovladače přímo od nVidia ti nepomůžou, bohužel.
NVIDIA Technical Support píše:We have not received permission to support Sony notebooks through our Forceware notebook display drivers and therefore they will not work with Sony laptops
a protože samotné Sony pro tento notebook nemá ovladače pro 64-bit, budeš muset použít upravené ze stránky http://www.laptopvideo2go.com/drivers
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Iont
Nováček
Nováček

Příspěvek od Iont »

Vyzkoušel jsem upravený 197.16 ze stránek laptopvideo2go.com - bezvýsledně. Podařilo se mi však najít ovladače pro Visty 64-bit a ty se zdají fungovat. Kdyby někdo potřeboval, tak jsem je našel zde:

http://vcl.vaio.sony.co.jp/download/uno ... 4/001.html

Díky všem!
richard090
Nováček
Nováček

Příspěvek od richard090 »

Dobrý den, mám uplně stejnej typ vaio jako vy a stejnej problem, ale nejde mně stahnout ten ovladač nemohl by jste mně ho poslat na email. r.spacek@centrum.cz Díky
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“