Nespuštění ntb s Windows Vista
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Nespuštění ntb s Windows Vista
Kamarád má problém, po instalaci aktualizací na ntb s Vista Ultimate 32bit, jej windows nepustí ani do přihlašování, zkuošel prý nouzový režim a nic. Netušíte někdo co s tím?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- zombux
- Odborník PCT

Re: Nespuštění ntb s Windows Vista
no, ale co to teda vlastně dělá? do jaké fáze to nabootuje? zobrazuje se něco na displeji?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Mno bohužel jsem to neviděl, telefonoval mi, říká něco v tom smyslu že se nespustí ani kousek windows, začne to psát že 3 ze 3 aktualizací nainstalovaných a konec.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- zombux
- Odborník PCT

to už zní líp. řešení na tohle existuje, ale zapomněl jsem ho. zatím bych zkusil http://social.technet.microsoft.com/for ... 0286d192a/
ignorelist: kremrole a dezoláti