IL 2 - Sturmovik: Wings of Prey
Moderátor: Baneshee
- Meridius
- Středně pokročilý

-
IL 2 - Sturmovik: Wings of Prey
Je možné, že jsem tu téma k tomuto simulátoru nenašel? Hraje to tu někdo řekl bych tak nějak více zasvěcený (řekl bych spící s kniplem pod polštářem)? 
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Fenous
- Začátečník

-
Re: IL 2 - Sturmovik: Wings of Prey
O tomhle mluvit jako o simulatoru je pomerne odvazne tvrzeni 
- Max Casper
- Začátečník

Hrál jsem zatím jen demo. Je to takový Sturmovik v hezčím grafickém kabátku. Určitě si ho dříve nebo později pořídím.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Myslím, že to simulátor je. Ikdyž názory jak moc....se různí. Konzolový birds of prey údajně je skutečně spíše arkáda, byť na vyšší obtížnosti se to k realitě dost blíží. Já to popravdě objevil už dříve, ale teď koukám, že se o něm nikde moc nepíše. Ani recenze na velkých českých webech neproběhly. Pro mne vcelku překvapivé. Grafiku to má suprovou. V zahraničí obdržel poměrně vysoká hodnocení.
Demo vyšlo taktéž, kdyby se sešli nadšenci na nějaké online polétání. Hmm...
Demo vyšlo taktéž, kdyby se sešli nadšenci na nějaké online polétání. Hmm...
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- siddhi
- Začátečník

-
Tak já mám Wings of Prey dohraný a nutno říct,že jde spíše o arkádu. Samotné ovládání jde sice nastavit na simulátor a je stejně reálné jako v IL-2, ale samotná kampaň je čistou arkádou, kde se očekává min. 10 sestřelů na jeden let, navíc u některých misí není vůbec možnost sám vzlétnout a přistát, uplně se vytratili prvky simulace. Takže kdo chce simulátor nechť si počká na připravované plnohodnoté pokračování IL2, které se bude jmenovat Storm of War: Battle of Britain - bohužel stále odkládané - teď to vypadá, že se nedočkáme ani tento rok 
- Vizi
- Začátečník

Hoj, hraji to od doby vydání v zahraničí koupeno přes Steam za +/-650kč v nějaké akci a rozhodně to za to stálo. Jako letecký simulátor se tahle s klidem nazývat může a určitě to není moje odvážné tvrzení. Hraji hry v podobě LockOn2.0 v akrobatické letce nebo i před nějakým časem starší IL1946, takže už něco nalétaného mám. Wings of Prey má mnoho tváří dá se hrát jako arkáda nebo po nastavení i jako plně funkční simulátor v dost povedeném grafickém kabátě, což je určitě pro takové hry jen velké plus. Dost volného času mám stráveného v multáku, hra má vše co dnešní hráči žádají, takže mohu rozhodně doporučit.Meridius píše:Je možné, že jsem tu téma k tomuto simulátoru nenašel? Hraje to tu někdo řekl bych tak nějak více zasvěcený (řekl bych spící s kniplem pod polštářem)?
- Meridius
- Středně pokročilý

-
V tutorialu v demu letadla padaj jak hrušky po pár zásazích z kulometu. Jak je to v plné verzi např. v kampani? Vydrží toho soupeři víc?
- Vizi
- Začátečník

Mno první je potřeba zmínit v jakém to nastavení si to demo hrál. Přítomné jsou tři nastavení Arkád mód, Realistic a Simulátor, jelikož ses zmínil "letadla padaj jak hrušky po pár zásazích z kulometu" tak počítám, že tvoje nastavení je Arkád mód, přepni na simulaci a náročnost bude úplně jiná.Meridius píše:V tutorialu v demu letadla padaj jak hrušky po pár zásazích z kulometu. Jak je to v plné verzi např. v kampani? Vydrží toho soupeři víc?
- Maxtor
- Začátečník

-
Mno.. i tak bych se zdrahal tohle zaradit mezi simulatory, ktere se tak jmenuji kvulu slovu simulace a ne kvuli ustrednimu tematu typu letadlo, auto, lod..