IL 2 - Sturmovik: Wings of Prey

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

IL 2 - Sturmovik: Wings of Prey

Příspěvek od Meridius »

Je možné, že jsem tu téma k tomuto simulátoru nenašel? Hraje to tu někdo řekl bych tak nějak více zasvěcený (řekl bych spící s kniplem pod polštářem)? :-D
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Fenous
Začátečník
Začátečník

Re: IL 2 - Sturmovik: Wings of Prey

Příspěvek od Fenous »

O tomhle mluvit jako o simulatoru je pomerne odvazne tvrzeni :D
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Hrál jsem zatím jen demo. Je to takový Sturmovik v hezčím grafickém kabátku. Určitě si ho dříve nebo později pořídím.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Myslím, že to simulátor je. Ikdyž názory jak moc....se různí. Konzolový birds of prey údajně je skutečně spíše arkáda, byť na vyšší obtížnosti se to k realitě dost blíží. Já to popravdě objevil už dříve, ale teď koukám, že se o něm nikde moc nepíše. Ani recenze na velkých českých webech neproběhly. Pro mne vcelku překvapivé. Grafiku to má suprovou. V zahraničí obdržel poměrně vysoká hodnocení.

Demo vyšlo taktéž, kdyby se sešli nadšenci na nějaké online polétání. Hmm...
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak já mám Wings of Prey dohraný a nutno říct,že jde spíše o arkádu. Samotné ovládání jde sice nastavit na simulátor a je stejně reálné jako v IL-2, ale samotná kampaň je čistou arkádou, kde se očekává min. 10 sestřelů na jeden let, navíc u některých misí není vůbec možnost sám vzlétnout a přistát, uplně se vytratili prvky simulace. Takže kdo chce simulátor nechť si počká na připravované plnohodnoté pokračování IL2, které se bude jmenovat Storm of War: Battle of Britain - bohužel stále odkládané - teď to vypadá, že se nedočkáme ani tento rok :(
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Meridius píše:Je možné, že jsem tu téma k tomuto simulátoru nenašel? Hraje to tu někdo řekl bych tak nějak více zasvěcený (řekl bych spící s kniplem pod polštářem)? :-D
Hoj, hraji to od doby vydání v zahraničí koupeno přes Steam za +/-650kč v nějaké akci a rozhodně to za to stálo. Jako letecký simulátor se tahle s klidem nazývat může a určitě to není moje odvážné tvrzení. Hraji hry v podobě LockOn2.0 v akrobatické letce nebo i před nějakým časem starší IL1946, takže už něco nalétaného mám. Wings of Prey má mnoho tváří dá se hrát jako arkáda nebo po nastavení i jako plně funkční simulátor v dost povedeném grafickém kabátě, což je určitě pro takové hry jen velké plus. Dost volného času mám stráveného v multáku, hra má vše co dnešní hráči žádají, takže mohu rozhodně doporučit.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

V tutorialu v demu letadla padaj jak hrušky po pár zásazích z kulometu. Jak je to v plné verzi např. v kampani? Vydrží toho soupeři víc?
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Meridius píše:V tutorialu v demu letadla padaj jak hrušky po pár zásazích z kulometu. Jak je to v plné verzi např. v kampani? Vydrží toho soupeři víc?
Mno první je potřeba zmínit v jakém to nastavení si to demo hrál. Přítomné jsou tři nastavení Arkád mód, Realistic a Simulátor, jelikož ses zmínil "letadla padaj jak hrušky po pár zásazích z kulometu" tak počítám, že tvoje nastavení je Arkád mód, přepni na simulaci a náročnost bude úplně jiná. :wink:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Mno.. i tak bych se zdrahal tohle zaradit mezi simulatory, ktere se tak jmenuji kvulu slovu simulace a ne kvuli ustrednimu tematu typu letadlo, auto, lod..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“