Excel 2003 - někdy nejde přepnout na jiný list

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
samuel74311
Nováček
Nováček

Excel 2003 - někdy nejde přepnout na jiný list

Příspěvek od samuel74311 »

Ahoj všichni!
Mám jeden zásadní problém, který mě dost brzdí při práci. Při přepínání mezi jednotlivými listy excelu 2003 se mi občas místo přepnutí objeví tabulka s nápisem obnovit, maximalizovat, přesunout, viz. přiložený soubor. Zajímavé je, že to samé dělá Office 2007 i OpenOffice. Mám podezření, že za to může můj nový 64bit notebook. Je to možné? Lze s tím něco udělat?

Díky moc za jakoukoliv radu!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
samuel74311
Nováček
Nováček

Re: Excel 2003 - někdy nejde přepnout na jiný list

Tak haló!!! To tu není žádný machr, který by poradil ??? :( Myší to není, dělá to na jakoukoliv myš i na touchpad.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Tohle je tabulka pri kliknuti pravym mysitkem na hlavnim panelu. Jses si jistej, ze klikas pravym mysitkem na ty sipecky v levem dolnim rohu excelu?
samuel74311
Nováček
Nováček

Jsem si jistej. Už dělám na počítači přes 15 let a v internetovém obchodě zhruba 7 let. Takže to používám denně. Problém je až teď s počítačem HP, Windows 7 a 64bit procesorem.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Ted uz tak velke a rozsahle excelove soubory nepouzivam, tak tech par listu proklikam naprimo. Ale s WInXP + Office 2003 sem nikdy takovyhle problem nemel. Zkus zagooglit, jestli to neni problem Win7 vs Office 2003.
samuel74311
Nováček
Nováček

Však já to taky proklikávám napřímo. Nepoužívám ty šipky vlevo. Ale nejde mi prostě na ten list kliknout až třeba na popáté...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“