Modra Smrt-XP a Odstraneni Pripon

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Lilly
Nováček
Nováček

Modra Smrt-XP a Odstraneni Pripon

Příspěvek od Lilly »

:? Ahoj,potrebovala bych poradit sama to proste,uz nezvladam mam 2 problemy

1.XP se restartuje pri hlubkove analyze programu pouzivam postupne ne najednou SuperAntispyware,ESS4,Tuneup-2010

2.Neumim zase vratit zpet a zamaskovat pripony na datech Jpg,Exe atd na souborech pri hromadnim prejmenovani mi to vypisuje,ze se muze stat soubor nepouzitelnym,udelala to nejaka aktualizace z microsoftu a nevim ktera chtela bych to odstranit a me nebavi soubory postupne prejmenovat a vynechavat priponi je to dost narocny pro me a hodne casu to zabira.

Udelala co jsem mohla,Windows-XP je aktualni,antivir a antispyware maji nejnovsi definici,defragmentace byla provedena,vycistila jsem registr programen Cclean

Pc-Sestava je dobre chlazena,ram ma tez pasivny chladic stejne to nepomaha,Cpu ma tepolotu 43,Grafika 43,Temp 1-2 ma 40 a Temp 3 ma 81 stupnu tak mi to ukazuje Spead fan.

Prosla jsem sken proti virum,ale nic nenasel udela se nejaka zatez hloubkova analyza a pak se mi objevi modra smrt a restart pc.

Prosim pomozte mi a poradte jak se vyhnout modre smrti a opravit a schovat pripony na data souborech.

Dekuji za pomoc a doporuceny dalsiho programu.Nezvladam to,uz :?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Modra Smrt-XP a Odstraneni Pripon

Příspěvek od LiveBomb »

1) Otestovat RAM pomoci MemTest86+
2) moznosti slozky (nevim kde v XP to je, ten system uz par let nepouzivam - v usporadat?) -> zobrazeni -> skryt priponu souboru znamych tipu
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Lilly
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lilly »

LiveBomb píše:1) Otestovat RAM pomoci MemTest86+
2) moznosti slozky (nevim kde v XP to je, ten system uz par let nepouzivam - v usporadat?) -> zobrazeni -> skryt priponu souboru znamych tipu

Ahoj nabotovala jsem ten programek memtest 86+ a na zacatku jsem udelala test,nerozumim se tomu programu,ale vyhodilo mi to jakesi Errors 6144 co ma dale udelat?dik za pomoc
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

takže to vypadá na ram rada vytáhni jednu pamět a udělej test,potom otestuj druhou pamět no a uvidíš která je špatná
Lilly
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lilly »

tielka píše:takže to vypadá na ram rada vytáhni jednu pamět a udělej test,potom otestuj druhou pamět no a uvidíš která je špatná
Ahoj,dneska jsem si koupila kuli modre smrti novy operacny system windows-7 v 64 bit verzi,ostatne problemy se vyresily,ale porad mi hlasi tuhle hlasku,muzes mi poradit co mam jeste udelat,jestli je to vadna ramka,obe vemu a zanesu dodavatelovi,at mi je laskave vymeni,jenom se chci ujistit,zda neni hardwar konflikt mezi ostatnima,vyhazuje tuhle hlasku,pokud pocitac odpociva a nedela aktivity tak kazdou hodinu modra smrt,pokud delam aktivity a aplikace tak modra smrt je castejsi,je to nove pc nema v sobe prach,teploty stabilne,zkousela jsem zatezove testy na 3dmark 06,tam se nic nestalo bez padu.

Co mi jeste dale doporucujes,opravne utilitky neexistuji?dekuji ti za odpoved mistre :)

Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.768.3
ID národního prostředí: 1029

Error:MEMORY MANAGEMENT

Další informace o problému:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000041790
BCP2: FFFFFA8000A29540
BCP3: 000000000000FFFF
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\052310-16520-01.dmp
C:\Users\Skynet-2010\AppData\Local\Temp\WER-99871-0.sysdata.xml

Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405

Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Lilly píše:
LiveBomb píše:1) Otestovat RAM pomoci MemTest86+

Ahoj nabotovala jsem ten programek memtest 86+ a na zacatku jsem udelala test,nerozumim se tomu programu,ale vyhodilo mi to jakesi Errors 6144 co ma dale udelat?dik za pomoc
Pokud to vyhodilo chyby, tak mas vadne ramky...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“