1.XP se restartuje pri hlubkove analyze programu pouzivam postupne ne najednou SuperAntispyware,ESS4,Tuneup-2010
2.Neumim zase vratit zpet a zamaskovat pripony na datech Jpg,Exe atd na souborech pri hromadnim prejmenovani mi to vypisuje,ze se muze stat soubor nepouzitelnym,udelala to nejaka aktualizace z microsoftu a nevim ktera chtela bych to odstranit a me nebavi soubory postupne prejmenovat a vynechavat priponi je to dost narocny pro me a hodne casu to zabira.
Udelala co jsem mohla,Windows-XP je aktualni,antivir a antispyware maji nejnovsi definici,defragmentace byla provedena,vycistila jsem registr programen Cclean
Pc-Sestava je dobre chlazena,ram ma tez pasivny chladic stejne to nepomaha,Cpu ma tepolotu 43,Grafika 43,Temp 1-2 ma 40 a Temp 3 ma 81 stupnu tak mi to ukazuje Spead fan.
Prosla jsem sken proti virum,ale nic nenasel udela se nejaka zatez hloubkova analyza a pak se mi objevi modra smrt a restart pc.
Prosim pomozte mi a poradte jak se vyhnout modre smrti a opravit a schovat pripony na data souborech.
Dekuji za pomoc a doporuceny dalsiho programu.Nezvladam to,uz