verifying DMI pool data

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
spawm
Nováček
Nováček

verifying DMI pool data

Příspěvek od spawm »

cau,
postavil jsem pc a mam problem s tim to http://yfrog.com/j5bootbj nenabootuje DVD s win 7 at OEM ktere jsem si koupil nebo k tomuto PC nebo retail ktere mam u druheho PC, muze nekdo poradit?

diky
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: verifying DMI pool data

Příspěvek od Michael24 »

Zkus CLR CMOS a hlavně trochu víc popiš problém. Tuhle hlášku při postu dělá snad každá deska od Gigabyte pro AMD :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
spawm
Nováček
Nováček

Příspěvek od spawm »

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... T6E01I2201 jedna se o tuto sestavu, netusim kde by mohl byt problem kdyz jde o SATA zkousel jsem davat bios do defautniho nastaveni a nic. muzu poskytnou i foto zapojeni jestli bude potreba. mozna trochu poradit jak by melo byt nastavene IDE v biosu
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Disky bych nechal v standartním IDE režimu, jestli tedy nemáš SSD :) Takže na obrázku, kde to po tobě chce, abys zvolil ze dvou možností, zvol tedy tu druhou a uvidíš :) (N)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
spawm
Nováček
Nováček

Příspěvek od spawm »

cau tak neustale mam neustale problem s "verifying DMI pool data" kdyz tam vlozim dvd jak OEM tak retail tak jde slyset pokus o nacitani z dvd ale za 2 minuty se zastavi. Zkousel jsem menit i DVD mechaniku a porad nic.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“