dostala se mi do rukou notebookova mechanika, kterou bych rad pouzil v jednom casemodu. mam ale trochu problem s tim jak ji pripojit. nema totiz standartni SATA ani IDE konktor, ale neco skrz co se jak napaji, tak je to pouzity pro prenos dat. podle modelovyho oznaceni mechaniky(sony AD-7540A) sem dohledal, ze je to e-ide konektor
takze bych se vas chtel zeptat, jestli nekdo netusite, jak takovou mechniku zprovoznit ve stolnim pc. diky
dvd mechanika s eide
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- luikas
- Začátečník
-
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dvd mechanika s eide
Existuji redukce na klasicke desktopove PATA nebo SATA. Zrovna se mi tu jedna SATA vali 

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- luikas
- Začátečník
-
nj, ale aby ten kabel nestal vic jak satova mechanika...
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta redukce stoji cca 160Kc na Dealextreme, cca za pulku je tam redukce na PATA. Asi jsem si blbe domyslel, ze se tam velka mechanika nevejde.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- luikas
- Začátečník
-
tak ona by se vesla, skrin je pomerne velka, ale mam tam vymyslenou takovou designovou vychytavku a potrebuju na ni notebokovou mechaniku...