Koupil jsem grafiku radeon hd 5750. Po vlozeni do compu mi to zacalo delat, ze se comp pred samotnym spustenim jakoby snazi cca 10 sekund rozbehnout(vetraky zahucely a ztichly, zahucely a ztichly az se nakonec rozjedou) a zacne bootovani.
Myslel jsem, ze je to nedostatkem energie a koupil jsem fortrona 650(ptedtim jsem mel coolermaster 400), ale ted to dela porad dal.
Nevite cim by to mohlo byt?
//edit Wilik - presun z ostHW
Grafika/pomale rozbihani compu
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Reb
- Nováček

-
Grafika/pomale rozbihani compu
Reb |S18| Ex Member
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Grafika/pomale rozbihani compu
Co máš za konfiguraci počítače?
Takhle podobně se počítač chová, když není ideálně přetaktovaný. Je počítač přetaktovaný?
Je BIOS správě nastaven?
Máš nejaktuálnější BIOS?
Takhle podobně se počítač chová, když není ideálně přetaktovaný. Je počítač přetaktovaný?
Je BIOS správě nastaven?
Máš nejaktuálnější BIOS?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- MR_Y
- Začátečník

-
je to biosem , hodne starsich desek ma problem s novou radou Radeonu 5xxx , stahni novej bios od vyrobce a flashni ho
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, podobně se chovají opravdu starší desky s řadou grafik HD 5xxx... Snad co jsem viděl, tak nejvíce s tím měli problém starší desky od Asusu a vyřešili to novým BIOSem 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64