Grafika/pomale rozbihani compu

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Reb
Nováček
Nováček

Grafika/pomale rozbihani compu

Příspěvek od Reb »

Koupil jsem grafiku radeon hd 5750. Po vlozeni do compu mi to zacalo delat, ze se comp pred samotnym spustenim jakoby snazi cca 10 sekund rozbehnout(vetraky zahucely a ztichly, zahucely a ztichly az se nakonec rozjedou) a zacne bootovani.
Myslel jsem, ze je to nedostatkem energie a koupil jsem fortrona 650(ptedtim jsem mel coolermaster 400), ale ted to dela porad dal.
Nevite cim by to mohlo byt?

//edit Wilik - presun z ostHW
Reb |S18| Ex Member
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Grafika/pomale rozbihani compu

Příspěvek od X-COM »

Co máš za konfiguraci počítače?
Takhle podobně se počítač chová, když není ideálně přetaktovaný. Je počítač přetaktovaný?
Je BIOS správě nastaven?
Máš nejaktuálnější BIOS?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
MR_Y
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MR_Y »

je to biosem , hodne starsich desek ma problem s novou radou Radeonu 5xxx , stahni novej bios od vyrobce a flashni ho
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

jj, podobně se chovají opravdu starší desky s řadou grafik HD 5xxx... Snad co jsem viděl, tak nejvíce s tím měli problém starší desky od Asusu a vyřešili to novým BIOSem :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“