Test odezvy
Moderátor: maXXmilian
- still_wolf
- Nováček

-
Test odezvy
Dobrý den, potřeboval bych nějaký program na test odezvy. Našel jsem program PixPerAn, ale na mém LG L1952HM jsem nespozoroval žádné duchy, což mi přijde velmi divný. Potřebuji nějaký program, jelikož budu vybírat monitor v obchodě (žádné testy k němu nejsou). Děkuji
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Test odezvy
v rýchlosti ma napadá Eizo monitor test
- maXXmilian
- Moderátor

Pokud vim, tak Eizo monitor test podporuje pouze kontrolu geometrie obrazu a umoznuje zobrazovat barvy tak, aby bylo zrejme jake subpixely jsou vadne (pokud nejake jsou).
Nasel jsem, ze by mohl neco takoveho podporovat
iiyama Monitor Test
http://www.heise.de/software/download/i ... tool/50963
ale neni to z vlastni zkusenosti...
Nasel jsem, ze by mohl neco takoveho podporovat
iiyama Monitor Test
http://www.heise.de/software/download/i ... tool/50963
ale neni to z vlastni zkusenosti...
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- still_wolf
- Nováček

-
iiyama Monitor Test jsem už zkoušel, je k ničemu.
Eizo test sice má test odezvy, ale je to dělané na oku, což znamená, když někdo má horší zrak, tak to neuvidí ale jiný ano. Taky záleží na umístění monitoru, okolním světle a na stavu pozorovatele (vyčerpání atd.). Takže podle mého je to nedostačující test.
Eizo test sice má test odezvy, ale je to dělané na oku, což znamená, když někdo má horší zrak, tak to neuvidí ale jiný ano. Taky záleží na umístění monitoru, okolním světle a na stavu pozorovatele (vyčerpání atd.). Takže podle mého je to nedostačující test.
- Jája
- Středně pokročilý

Podle mně je pixperan ten nejlepší test na odezvu, a pokud jsi tam nic nezpozoroval, tak už asi ani nikde jinde.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- danhorky
- Nováček

-
Souhlasím s Jájou, jestli v pixperanu nic, tak už nikde. Já jsem se podle něj orientoval před víc než rokem, hledal jsem tehdy recenze na BenQV2400, ale chtěl jsem právě i s fotkapa a komentářem k ppanu, protože jinak je to nanic - tady vidíš, jak to vypadá, jednoduchý a přesný. http://hardforum.com/showthread.php?p=1032641965
Vista Ultimate x64, Core 2 Quad 2.4GHz Q6600, 4GB DDR2 Crucial, 500GB Hitachi SATAII, nVidia GeForce 8800 GTX, Asus P5N32-E SLI PLUS, 650W Sweex PSU, BenQ M2700HD. Auto? Trabant, ne?!!