Zanedlouho vyjde zajímavá akrádová závodní hra. Z dema vypadá dost zajímavě, ale půjde spíš o odreagovačku, takže žádné ohledy na realitu apod
Hra má i dlouho neviděný splitscreen
mam to uz doma na pc plnu verziu - preco to ma zamknute 30 fps ? preboha ziveho.... a ta hrafika na very high je jak z pred 5 rokov. nvie niekto ako odomknut 30 fps? kriste pane za toto chcu peniaze och.
Základná doska: ASUS P6T SE, Procesor: INTEL i7 950 @ 3.5 GHz , Chladič na cpu: NOCTUA NH-U12P, Grafická karta: ATI SAPPHIRE HD5970 2 giga DDR5, Pamäte: 6 GIGA DDR3 1750 MHz TRIPLE CHANEL CL 7-7-7-20, Pevné disky: 2 x SEAGATE BARRACUDA 1000 GB 7200 rpm RAID 0, Skrinka: SILVERSTONE SST-FT02B FORTRESS B, Zdroj: ZALMAN ZM850-HP, Mechanika: SAMSUNG DVDRW, Repraky: CREATIVE MEGAWORKS, Myš: ROCCAT KONE V2, Monitor: Samsung BX2350
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Mě ta grafika připadá normální. Rozhodně o dost lepší, než třeba v Bluru. Jasný, neni to uplně best a možnost nastavit vyhlazování chybí, ale hra mě baví a chytla mě hned od začátku. Pořád se tam něco děje, hra je od poloviny dost těžká a nevim, co se vám na ty grafice nelíbí. A ani to neni náročná hra.
A při hraní po netu je to teprve nářez
BTW: na těch screenech z gameparku to vypadá fakt strašně, nevim na čem to hráli a fotily ale mě to jde na ntb líp a vypadá to líp.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Tie screeny na gameparku vyzeraju ako z dakej PS 2 verzie , hra na very high vyzera podla mojho nazoru moc dobre, ale osobne by som za to plnu cenu nedal. To ze to ma splitscreen je rozhodne plus, btw aj Blur ma splitscreen, ten ma sice horsiu grafiku, no zabava je to imho este lepsia hlavne v multiplayeri.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Já si myslím že split second je super hra... vlastně nejlepší závodní hra co sem hrál.. dokonce u mě překonala i flatouta dvojku, což už je výkon... grafika taky super.. ještě budu zkošuet blur, ale pochybuju že si na split škrtne...
A ta rozdělená obrazovka u splitu je parádní, děsná sranda hrát s někým na jednom pc
Spalovac_mrtvol píše:Já si myslím že split second je super hra...
Tato hra me taky chytla, vice nez zminovany flatout nebo jakykoliv dil ze serie NFS.
Nikoho na foru jsem moc nevidel ze by se o ni zminoval, ale kouzelne tlacitko hledat naslo tento thread
Mam uz dohrano, ale obcas si jeste nejaky zavod dam, chybi mi odemknuti posledniho auta.
Cela hra ma neuveritelnej spad, jediny minus bych dal snad jen ze menu se neda ovladat gamepadem.
Libi se mi dost graficke efekty a hlavne akcni podani hry. Ve dvou to musi byt skvela zabava.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Páči sa mi, ako tu daktorí nadávajú na grafiku - pri tej rýchlosti si drobné chyby v grafike určite všimnete
Naposledy som to hral na HD4200 v medium nastaveniach grafiky v HD a bežalo to celkom obstojne.
Porovnávať Split Second s FlatOutom je trochu odveci, tiež aj s NFS. Ale pobavilo, aj keď mňa osobne len tak do polovice, ale ušlo to
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Já na grafiku nenadával, nadával jsem na omezení na 30fps, který tý hře pro mne fakt hrozně ubližuje. Nemám tam ten potřebnej pocit rychlosti, bohužel. Hrál jsem to na PS3 a tam to samý. Přitom kdyby to běželo v 60 jako např. Burnout Paradise tak by mě to určitě fakt hodně bavilo. Grafika skvělá a koncept taky.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tak to už je staré ,ale nevadí. Tuto hru mám a je to děs a hrůza! Odehráno asi 20¨% a dalej už nehraju. Zatáčení z autem je něco otřesného. Hlavně že hra na videu vipadala dobře a skutečnost otřesná. Zlaté NFS.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1