A4-Tech-nová myš-velký problém

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
LetisVT
Začátečník
Začátečník

A4-Tech-nová myš-velký problém

Příspěvek od LetisVT »

Zdravim dneska mi přišla tahle myš http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q000IWA
Nainstaloval jsem Oscar mouse editor a všecko šlo v pohodě..
Pak jsem pravým tlačítkem myši kliknul na ikonu oscara a vybral Report Rate settings-bylo tam 500hz tak sem zkusil 1000Hz běželo to ok tak jsem to potvrdil a najednou myši nefunguje žádné tlačitko kromě levého!Zkoušel jsem všechno ale neuspěl jsem.
Prosím poraďtě :sad: doufám, že jí nebudu muset posílat na reklamaci hned druhej den :-D
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: A4-Tech-nová myš-velký problém

Příspěvek od kotas »

Tak myš zkus zapojit v jiném PC a hned uvidíš, na čem jsi :wink: .
Pochybuji ale, že ti jde jen jedno tlačítko, buď umřela celá, nebo snímač (tudíž taky nefunkční), ale ne že by ti šlo jen jedno tlačítko, se mi nezdá..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

na bratrově PC je to stejný a má dokonce stejnou myš..(když jsou zapojený obě funguje jeho a moje ne)
BTW jde mi jen snímač a levé tlačítko!Nic jinýho(kolečko,pravý tlačítko,triple fire ani ty dvě z boku)fakt nejde!A to jak se s nim mění DPI nesvítí a nefunguje taky..
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

no vypadá to, že to vyřešit nepůjde, takže jí pošlu vyreklamovat :|
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

A4Tech zboží mění, neopravují to jako Logitech či Genius, tudíž bys měl dostat úplně novou myš :wink: .
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

myslel jsem si to,ale včera jsem to už nestih poslat :roll:
ale zase taková výhoda to není, vzhledem k tomu, že jsem jí měl 1 den :D
dobrý by to bylo po půl roce atd :D
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

včera myš přišla, takže nevím proč si někdo pořád stěžuje, že alfacomp kašle na reklamace atd. :)
/Nevim proč ale myslim si, že to muselo bejt tim nastavením odezvy 1ms, takže to radši už zkoušet nebudu... možná za rok a půl :D
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“