Problem s externim GVC modemem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Geo
Začátečník
Začátečník

Problem s externim GVC modemem

Příspěvek od Geo »

Jedna se o Externi GVC 56k, V.90, Speakerphone. Spokojene jsem si uzival tohoto modemu (pod Win9x) do doby nez jsem upgradoval a presel na WinXP. Na orig. CD k modemu je ovladac pro Win9x a NT, zkousel jsem ten ovladac pro NT. Ten se nainstaluje a zdanlive vse je OK. Pripojim se vsak k Netu a spojeni funguje jen chvili (1-5 min), pak se vysype na sluzbe SVCHOST a XP si vynuti shutdown (zkousel jsem nainstalovat Win2000 a nastala stejna situace). Na modemu neni napsano zadne typove oznaceni ani model - proste nic ceho by se bylo mozne chytit pri hledani ovladace. Modem je asi 4 roky stary ale je mi lito jej vyhodit nebot stal skoro 4.000 Kc a vzdy fungoval spolehlive. Pokud nekdo muze neco v teto veci poradit - ocenim jakoukoliv informaci. Diky.
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Se dost divim, ze XP nenajdou takhle starej modem sami. Kdyztak zkus kouknout sem http://list.driverguide.com/list/compan ... index.html pro nejakej novejsi ovladac. A jeste me napada nemuze ten tvuj vynucenej restart delat starej dobrej Blaster ? (firewall ci zaplatku mame ? :twisted: )
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

jednoznačně MSBlaster :o))
když už upgradujete OS tak si ho taky hnedka zazáplatujte, lidi!
Toshiba Tecra A6
Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

Bohuzel nemam tuseni co je MS Blaster ani jake zaplatovani mate na mysli. V to bude zrejme ten problem, ze... Muzete mne prosim vysvetlit o co se jedna? XP mam asi tyden a na Win9x jsem nic podobneho nepotreboval.
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

veškeré potřebné info je na www.viry.cz jsou tam taky jednoúčelové antiviry a odkazy na záplaty do Win,
PS: ten Blastr napadá jen win XP a w2k
!NO inet - NO fun!
Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

Takze modem se starym NT ovladacem funguje, problemem byl skutecne Blaster - Diky. :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“