League of Legends
Moderátor: Baneshee
- greckyn
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
League of Legends
Ahoj hraje nekdo tuhle online gamesu ? shanim nejaky lidi do tymu ( ne klan) protoze hrat s noname typkama nahodne neni ono .. mělo by se spolu komunikovat atd ( skype , TS)
pokud by mel nekdo zajem piste sem nebo PM ..diky
pokud by mel nekdo zajem piste sem nebo PM ..diky
Naposledy upravil(a) Thellwin dne úte 8. úno 2011, 22:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
- greckyn
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám lidi na hraní League Of Legends
nikdo nehraje ? 
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ty urcite... 
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- greckyn
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
League of Legends
Zdravim, zná někdo tuhle hru? a nebo jí popřípadě hraje? je to v podstatě DotA
Co však asi nevíte je, že tým League of Legends je sestaven z různých veteránů herního průmyslu, kteří vydali spoustu úspěšných titulů.
Tom “Zileas” Cadwell (Design Director) – Původně člen Blizzardu jako vedoucí týmu pro vyvážení hry Warcraft III: Frozen Throne, a hlavní designer World of Warcraft. Tom se zaměřuje na mechanický i technický design a jeho zkušenosti jako jednoho z nejvíce uznávaných hráčů Starcraftu pomáhají k tomu, aby League of Legends mělo vyváženou hratelnost.
Shawn “Babagahnoosh” Carnes (Lead Creative Designer) – Shawn strávil přes 15 let v herním průmyslu. Svou kariéru začal na hře Wizards of the Coast během prvních čtyř sezón Magic the Gathering, později začal pracovat pro Blizzard a pomáhal s vývojem World of Warcraft, později také s designem World of Warcraft: TCG. Je zodpovědný za to, že je League of Legends umístěno v poutavém světe s unikátními hrdiny
Automatické vytváření her, aby jste lehce našli dobrou hru
Možnost připojit se znovu do hry pokud jste byli odpojeni
Kompletně nový hratelní hrdinové
Client-server network model bez výhod hosta
Rozšířené statistiky
Možnost vzdát hru
In-game interface a ovládání uzpůsobené přímo tomuto typu her
Account-level postup, přidávající mimoherní strategie a úpravy známý jako summoner system
Pravidelné updaty s novým obsahem!
Vylepšená mini-mapa která Vám znázorní pohyb Vašeho hrdiny
Různé mapy, (Summoner’s Rift, Summoner’s Rift: Winter, Twisted Treeline, The Proving Grounds)
Vlastnosti které dělají lehkou pro nováčky (game tutorial, boti, doporučené itemy)
A mnohem více!
více na http://www.leagueoflegends.cz/informace-o-hre/dota-lol/
offic. s download klientem www.leagueoflegends.com
(doporucuju pri registraci nastavit region ameriky.. v evrope se strasne dlouho ceka na matche...
Co však asi nevíte je, že tým League of Legends je sestaven z různých veteránů herního průmyslu, kteří vydali spoustu úspěšných titulů.
Tom “Zileas” Cadwell (Design Director) – Původně člen Blizzardu jako vedoucí týmu pro vyvážení hry Warcraft III: Frozen Throne, a hlavní designer World of Warcraft. Tom se zaměřuje na mechanický i technický design a jeho zkušenosti jako jednoho z nejvíce uznávaných hráčů Starcraftu pomáhají k tomu, aby League of Legends mělo vyváženou hratelnost.
Shawn “Babagahnoosh” Carnes (Lead Creative Designer) – Shawn strávil přes 15 let v herním průmyslu. Svou kariéru začal na hře Wizards of the Coast během prvních čtyř sezón Magic the Gathering, později začal pracovat pro Blizzard a pomáhal s vývojem World of Warcraft, později také s designem World of Warcraft: TCG. Je zodpovědný za to, že je League of Legends umístěno v poutavém světe s unikátními hrdiny
Automatické vytváření her, aby jste lehce našli dobrou hru
Možnost připojit se znovu do hry pokud jste byli odpojeni
Kompletně nový hratelní hrdinové
Client-server network model bez výhod hosta
Rozšířené statistiky
Možnost vzdát hru
In-game interface a ovládání uzpůsobené přímo tomuto typu her
Account-level postup, přidávající mimoherní strategie a úpravy známý jako summoner system
Pravidelné updaty s novým obsahem!
Vylepšená mini-mapa která Vám znázorní pohyb Vašeho hrdiny
Různé mapy, (Summoner’s Rift, Summoner’s Rift: Winter, Twisted Treeline, The Proving Grounds)
Vlastnosti které dělají lehkou pro nováčky (game tutorial, boti, doporučené itemy)
A mnohem více!
více na http://www.leagueoflegends.cz/informace-o-hre/dota-lol/
offic. s download klientem www.leagueoflegends.com
(doporucuju pri registraci nastavit region ameriky.. v evrope se strasne dlouho ceka na matche...
- Pokemaster
- Nováček

-
Re: League Of Legends
Hraju na Eu serveru, nick PokemasterTT.
Pokud se chcete registrovat, tak jedine EU server, hraje tam valna vetsina CZ/SK hracu a je tam nizky delay(20ms)
Pokud se chcete registrovat, tak jedine EU server, hraje tam valna vetsina CZ/SK hracu a je tam nizky delay(20ms)
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
to ja zas pro zmenu hraju na North America, ping mam do 180ms a nikdy sem stim problem nemel.. na eu serverech sem cekal strasne dlouho na hru
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem začal tohle zkoušet hrát.
Nejprv mě dostalo, když jsem trénoval s nějakou postavou, která pak do ostré hry nebyla k dispozici. Hrál jsem s jinou. Další den už nebyla k dispozici a musel jsem hrát zase s jinou. Pak jsem teprve zjistil, že to je schválně, že volně dostupné postavy se mění. Vyřešil jsem to - aspoň doufám! - nákupem té postavy, zrovna byla nějak levná za ty body nasbírané v bitkách. Tak snad budu mít šanci trochu se naučit využívat správně její schopnosti.
Tyhle hry vůbec nehraju (jen RTS) , tak trochu tápu... Např. jsem si myslel, že nasbírané zkušenosti mi zůstanou do další bitky. Jinak totiž nechápu, jak někteří protivníci můžou být o tolik silnější, že si je obvykle ani nestihnu pořádně prohlédnout...
Nejprv mě dostalo, když jsem trénoval s nějakou postavou, která pak do ostré hry nebyla k dispozici. Hrál jsem s jinou. Další den už nebyla k dispozici a musel jsem hrát zase s jinou. Pak jsem teprve zjistil, že to je schválně, že volně dostupné postavy se mění. Vyřešil jsem to - aspoň doufám! - nákupem té postavy, zrovna byla nějak levná za ty body nasbírané v bitkách. Tak snad budu mít šanci trochu se naučit využívat správně její schopnosti.
Tyhle hry vůbec nehraju (jen RTS) , tak trochu tápu... Např. jsem si myslel, že nasbírané zkušenosti mi zůstanou do další bitky. Jinak totiž nechápu, jak někteří protivníci můžou být o tolik silnější, že si je obvykle ani nestihnu pořádně prohlédnout...
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech: BOINC projekty, český projekt
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ono jde oto jak máš poskládané runy a talenty,ty jsou rp tvůj jakoby učet,a každej ůčet si vybírá na hru jakoukoly postavu aspoň takle jsme to pochopil,hraju asi 3 dny
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
cim vetsi level tim vice pointu do ulti, utok, obrana,magie lepsi runy ktery pridavaj rychlost, critikal a tak podobne... clovek na tricatym levelu uz ma takovy moznosti ze clovek na mensim levelu nez 15 je celkem v riti... ale u tohodle plati celkem taky hodne stesti a premejsleni...
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahááá, runy... věděl jsem o nich, ale nevěnoval jim pozornost. Díky.
A co s těmi fialovými, pro které nejsou "parkovací sloty"? To stačí, že je mám?
EDIT: Tak "parkovací sloty" pro fialové runy se objeví až v 10. levelu, už to vím.
EDIT: Tak "parkovací sloty" pro fialové runy se objeví až v 10. levelu, už to vím.
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
- LetisVT
- Začátečník

hraju to už asi měsíc (nevim přesně jak dlouho to může bejt)
A je to moc dobrý hra
samozřejmě na EU severech nick: TheExtinguisher level mam ted 25 a nejcastejs hraju Master YI 
A je to moc dobrý hra
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
jj master yi je taky prisnej rizek.. akorat ted nevim ucty asi prevadet nejdou ze? mezi serverama, nechce se mi zas od zacatku :\ja nejcasteji taky master yi a evelyn
- Pokemaster
- Nováček

-
Re: League of Legends
Hrani na US serveru pro EU hraci maji znemoznit jiz brzo.
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to je pekne v riti, na US serveru mam 30 lvl 
- jakubom
- Začátečník

-
Takže tady je odkaz na czech lol forum
Jinak lol už má dobrou základnu hráčů, ve hře si můžete do chat místností přidat czech channel. Denně cca 80 lidi online.
Kód: Vybrat vše
http://forum.leagueoflegends.cz/index.php- Frostys
- Začátečník

-
Věkový průměr 14 let? 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- jakubom
- Začátečník

-
Proč mysliš ? Hraje to celkem dost lidi kteři dříve hráli dotu... a kdo nezkusil....
Jinak samozřejmně všude se najdou lidi kteři dokažou pos... celou hru.
Jinak samozřejmně všude se najdou lidi kteři dokažou pos... celou hru.
- Frostys
- Začátečník

-
Přijde mi to tak už jen když se podívám na fórum, co tam kdo píše.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- jakubom
- Začátečník

-
No zkus hru a potom